發新話題

華星-〔Stiga〕球板*

回復 94# 的帖子

$520

回復 96# 的帖子

如果stiga球板最平的V-1實心都要$330
NEO狂飆就$120,
如果2百蚊就要揀第二個牌子了~

我用開V1,直板,打neo狂3,想轉塊力量大d既板,有無推介呢? 好多人講NCT OC好打,但好似力量唔係咁大,偏軟,是嗎?

回復 98# 的帖子

NCT OC力量也不差的,不過大都要自己發力,
或者建議可考慮水晶系列.力量應會較好~

引用:
原帖由 China Star 於 2010-5-28 14:29 發表
NCT OC力量也不差的,不過大都要自己發力,
或者建議可考慮水晶系列.力量應會較好~
水晶系列唔係炭板來的,力量會唔會比V1好呢? 我唔係咁識比較,只想轉款比V1力量大,但不要太硬的板。Stiga optimum plus (橙水晶)直板會有現貨嗎?

回復 100# 的帖子

力量會比V1好,而且好易控制~
橙水晶直板有現貨~

今日買波鞋,紅雙喜乒乓球的版友

CLIPPER WOOD快速7夾.最底價錢>?比多點優惠

~超級榮譽~

回復 102# 的帖子

你好,多謝你的光臨
這款如果要實心最平可以折後$390

回復 103# 的帖子

空心柄同實心柄.打出來效果什麼,請指教

~超級榮譽~

回復 104# 的帖子

空心柄打出的感覺較透,所以感覺會彈d,
實心就會感覺實在d,不過就無咁彈~

回復 105# 的帖子

空心柄最到底價錢什麼>?有意,有沒有直柄先>?橫板生膠反手用

~超級榮譽~

有冇Stiga CC7 CS?? how much?

引用:
原帖由 閃人 於 2010-6-7 23:56 發表
空心柄最到底價錢什麼>?有意,有沒有直柄先>?橫板生膠反手用
我們入的都是FL柄,

引用:
原帖由 skyer 於 2010-6-10 19:45 發表
有冇Stiga CC7 CS?? how much?
請你PM電話我們,
問了後回覆你

stiga V-1 CS有冇over 90g架?

有冇碳素微管技術碳素纖維5夾空心乒乓球底板?

引用:
原帖由 skyer 於 2010-6-19 21:56 發表
stiga V-1 CS有冇over 90g架?
我估計無了~
或者你上黎本店睇睇~

引用:
原帖由 疾風王子 於 2010-6-19 22:49 發表
有冇碳素微管技術碳素纖維5夾空心乒乓球底板?
我們無入~

Are you Mr. CHAN? if so,  I have once brought 3 BT555 from you , can you remember?
Do you have
WRB 空心柄系列
TITANIUM 5.4  5木+4鈦金
直板
also please quote the price
Thanks

發新話題