45 123
發新話題

華星-〔Joola〕膠皮

華星-〔Joola〕膠皮

〔Joola〕膠皮

更新日期:30-10-2017

型號非會員價會員價

Golden Tango**260250
Tango extrem**240230
Energy green power**250240
Maxxx 500**260350
Tango ultra正膠**260250
Express  Ultra 正膠**260250

*注:有
" **" 號標誌的產品本店設有現貨,其他貨品均可訂貨,

價格會因匯率及運費而隨時更改,以本店交易價格為準!!

〔Joola〕膠皮圖片

Joola 膠皮圖片和資料

可瀏覽Joola 官方網站

http://www.joola.com

我好想知道tecspin, 係唔係禁左?

回復 3# 的帖子

有無禁到我都唔係太清楚~
不過代理都好像仲有D存貨係度~

因膠皮表上已沒有註冊

你好..我想問問TANGO呢幾隻邊隻會好拉D啊?

請問零售價系乜?

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2009-10-18 21:52 發表
請問零售價系乜?
市價!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-10-18 21:04 發表
你好..我想問問TANGO呢幾隻邊隻會好拉D啊?
反膠黎講..TANGO其實得tango extrem好打的~
不過要留意是膠皮很容易撞攔~

系咪普通人買系零售價?

tango extrem (HK$240) ? 好平呀 !

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2009-10-19 23:54 發表
系咪普通人買系零售價?
佢係講緊出面舖同佢地舖頭價格差別~
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

請問tango ultra正貼
2.0mm 黑色有冇貨
THX

Tango Ultra 有冇1.8mm ?

回復 14# 的帖子

只有2.0mm

tango extrem打水溶好唔好打呀?
TSP Swat ST
Tibhar Evolution MX-P
Nittaku Fastarc C-1

引用:
原帖由 max225588 於 2010-1-28 19:54 發表
tango extrem打水溶好唔好打呀?
有請King少 回答 早天見到他是用在oc正手 真的無得頂

引用:
原帖由 johnwu 於 2010-1-28 16:47 發表

有請King少 回答 早天見到他是用在oc正手 真的無得頂
JOHN生, 咪認錯Express One... ...

吓 sorry

引用:
原帖由 johnwu 於 2010-1-28 19:09 發表
吓 sorry
因汝是霸主, 自然唔留意人地用o既器材!

45 123
發新話題