發新話題

你最love的歌手is?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-13 04:27 發表
YUI liness" />
X2
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 牙龜 於 2009-6-13 14:59 發表

我諗我會揀做歌手*v*
我諗我會讀書lol....

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-6-12 22:39 發表
其實劉德華好令仔
愈老愈令仔囉咩事=00=
gem是可愛呢
但佢唱歌好鬼q大聲
有次聽佢唱live...唱到勁大聲..仲要叫人開大聲d囉-000-
周杰倫都吾錯..有快歌又有慢歌
我唱吾到佢d快歌
小肥岩岩出道的確我覺得 ...
haha....
不是gem 唱得大聲.....
佢出到歐美只係碎料
而係其他香港其他歌手過虧!!~
個setting 要強調人聲只得
如果唔係會聽唔到佢唱歌.....
你知啦,set左就費事再set啦嘛.....

引用:
原帖由 ils1 於 2009-6-13 17:18 發表
仲有野田
我都想聽!

引用:
原帖由 tom 於 2009-6-14 00:03 發表
棒棒堂>>>>>王子
林峰
靚仔就ok....
d歌........~

引用:
原帖由 cathy918 於 2009-6-18 16:21 發表

有冇聽佢既新碟???
真係勁勁勁好聽....雖然佢既英文發音有d怪....liness" />
講泰文.......(講英文都未講得正就唔好學人唱英文歌啦!!!!)

發新話題