發新話題

停課??

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
我之前會考去呢間考試啊-00-

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-6-10 20:09 發表
我之前會考去呢間考試啊-00-
帶菌者???!!!!

不過我四月尾個陣囉

繼續上課喎........

我仲有成半個月先exam完

係唔係停課呀??

聖保碌學校多十一名確診個案,
聽日幼稚園+小學停課

最新消息所有小學幼稚園等停課14天....

公佈左:小學同幼稚園聽日開始停課2週la

引用:
原帖由 tom 於 2009-6-11 12:43 發表
公佈左:小學同幼稚園聽日開始停課2週la
oh..........good or bad???

我都唔知............

會5會有機會停呢??
我考緊試嫁...5好停ar

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-11 09:33 發表
會5會有機會停呢??
考試期間預呢停課, 即係加長痛苦期!

冇意見 , coz I'm a F .1 student ! hur !!
主板 格林卡
反手膠JO GOLD
正手膠BRYCE

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-11 13:03 發表
會5會有機會停呢??
中學無得停woo.......

考埋先停啦!!!!!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

教育局公布停課安排
(明報)2009年6月11日 星期四 13:45

政府決定全港小學、幼稚園、幼兒中心及特殊學校明天起,停課14日,中學則按個別學校情況而定。

教育局長孫明揚    表示,個別中學有確診甲型H1N1流病例時,該校會實施停課安排。被問及為什麼不全面停課時,孫明揚表示,中學生有較高照顧自己的能力,而且在校外亦有不少與人接觸的機會。

由於已出現本地集體感染甲型H1N1流感,小學、幼稚園、幼兒中心及特殊學校,將會自明天起停課14日至本月25日,孫明揚表示,會在本月23日或之前,宣布學校會否如期復課,或另作安排。

孫明揚表示,原定本月17及18日舉行的全港性系統評估將會取消,不會另定日期舉行。

冇得教波

中學生應否停課??

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-14 14:41 發表
中學生應否停課??
應該,中學生都係學生

發新話題