45 123
發新話題

停課??

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

停課??

好有可能要停課呀............

咁正架
又早左放暑假-00-

引用:
原帖由 kanlappong 於 2009-6-10 22:06 發表
真係好,但係明日學校旅行!!
夏天去旅行..............好熱woo...

冇得停呀
小學.幼稚園.特殊先停
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

exam 中 停課暑假補番
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

引用:
原帖由 hotin133 於 2009-6-10 22:09 發表
明天exam = =
METOO!!
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

大家認為停唔停好呢??

點解聽日先去旅行咁遲既
多數學校11月到去左啦-0-

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-10 22:13 發表
大家認為停唔停好呢??

停左大把時間比我溫G-,-

停啦
我d波友可以成日同我打波
吾洗成日咁悶

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-10 22:20 發表

停左大把時間比我溫G-,-
停課你米又唔會溫........

會架
死谷英文
之後就上返d排名

停呀!!!!唔想考試...

停課, 益晒做阿Sir果d囉!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-6-10 22:51 發表
停課, 益晒做阿Sir果d囉!
點解咁講呢?

中招個間學校要停啦!!
o( ^ (00) ^ )o

我冇意見,停5停又係咁
停左暑期又要補課,D活動冇晒

停課,O米將個暑假押後,暑假會縮短架, 而且呢個病都唔知幾時先完,都好頭痛

明報)2009年6月10日 星期三 22:55

教育局與衞生署評估情況後,宣布鑼灣聖保祿學校中學部由明日起至六月二十四日停課十四天。

該校為進一步保障同一校園學生的健康,宣布其小學部、幼稚園及幼兒園亦同步停課十四天。

教育局發言人表示,學校已啟動應變小組,處理停課的安排,並已透過不同途徑通知家長各項應變措施,包括考試安排。

發言人補充說,食物環境衞生署人員今晚會為校舍進行清潔和消毒。

停課期間,中學部將不會開放,而小學部、幼稚園及幼兒園會因應需要,局部開放予個別家中乏人照顧而需要回校的學生,而學校亦會提醒學生,在停課期間,不應到人多擠迫的地方。

(明報)2009年6月10日 星期三 22:15

在廣西訪問的特首曾蔭權    原定明早回港,他已提早在晚上返港,明早主持流感督導委員會會議。

特首在廣西南寧出席泛珠三角    合作論壇,晚上啟程返港,趕在明日主持流感督導委員會。

聖保祿學校女生確歲感染甲型H1N1流感,暫時未能確定是社區感染,衛生防護中心    將會通宵檢測和查問病史。特首預料明早會根據結果作出應對決定。

(即時新聞)

45 123
發新話題