34 12
發新話題

BrianDD ~ 收藏品

BrianDD ~ 收藏品

人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

如果唔係話係你屋企...我就覺得你影緊波板店:D

Oh, my god! God of Table-tennis racket!:L

引用:
原帖由 Cola 於 2007-11-22 01:55 發表
Oh, my god! God of Table-tennis racket!:L
簡直係重多過普通體育用品店啲波板

:lol :lol

嘩勁多:lol thanks for share
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-21 18:43 發表
辛苦你了 !!
幾ga:lol
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 ken2 於 2007-11-21 23:21 發表
如果唔係話係你屋企...我就覺得你影緊波板店:D
我比大部份tt shop都齊全:D
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

假直係地獄............我暈喇...........................

真系好利害呀:funk: :funk: :funk:
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 啊影 於 2007-11-27 23:28 發表
你有hybrid wood?好唔好打啊?
直唔好打
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 啊影 於 2007-11-27 23:32 發表
Brian你自己一個住??
同五百幾絛女(板)住
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

:loveliness:
引用:
原帖由 BrianDD 於 2007-11-29 12:05 發表

同五百幾絛女(板)住
BrianDD先生, 在下想看第一幅圖左邊數上去第5塊, 謝謝!

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-14 00:35 發表
:loveliness:

BrianDD先生, 在下想看第一幅圖左邊數上去第5塊, 謝謝!
點解?有d想知
重型YEO使用者
金棕櫚行貨93g 茹林行貨93g
新日版92g 舊歐版92g
仍待收集重型新歐版及舊日版

引用:
原帖由 ttprince 於 2007-12-14 16:12 發表

點解?有d想知
咁多, 睇佢睇唔睇到個塊係Stiga乜型號, 仲有, 考佢點攞!:lol

偷佐幾塊都冇人發現:L

引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-15 20:27 發表
應該有架:lol
頌少, 您話佢會發現唔記咗一塊半塊?!:o

引用:
原帖由 K.G 於 2007-12-15 20:30 發表
多得令人抓狂- -.........
用唔用得哂咁多板呀.......
不如我幫你手用緊d:kiss:
好, 您幫佢用, 但相金先惠, 佢自會格外留神o架喇!:lol

34 12
發新話題