發新話題

【大吉月賽】 7月11日(星期六) 14:00-18:00

re: sky,健健康康快樂榮耀神
sky你想做正選先.你頂上先

健健康康快樂榮耀神
我比你做後備.最遲8號比個答覆你
等我集體send個pm比佢地.
8號先黎話唔出席會照收$
咁樣應該可以落實所有正選
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

冇錯.我都等緊

沒問題.有勞你
謝謝您的祝福

收到tat.
請其餘參賽confirm  

所發出所有pm.
所有後備有沒有可能上正選就要看看7月9日12點左右就知道

暫時不用.等待正選位置吧

由於成本有誤關係是次獎品將予取消.  收費下調為40元
該獎品將於下期大吉月賽作為獎品.
是次活動初場成本為37.7元
預留大約5x多元買2筒波比你地班人打爆
(由於是次活動比起以前的比賽多人.所以波會買多筒)
另外抽籤名單將於今晚公佈
本帖最近評分記錄

預我9點鐘抽籤.10點前或左右公佈

即刻抽籤.即刻公佈    各位請稍安無燥

A: 1,3,12,22
B:5.9.18.21
C:6,13,17,20
D:7,8,15,24
E:2,11,14,23
f:4,10,16,19

容後公佈抽籤的網名.因紙條上只寫了數字

A:大吉,野田妹,kelvin,bing
B:胡胡,jasonkyy,紅雙喜,263
C:樂天,天樂,小閒,廠長[好似又係乒工廠組 )
D:羊咩..... ,CANDY,牙賢,skywalker117
E:nixonwin,david,粒仔輝,makfs
F:pusgary,martin,氣寒西北,artin

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-8 15:14 發表

點解又要對大吉架??
我接受你挑戰!!
唔係我挑你機-,-本身我想叫1個冇打乒乓球的女同學幫我抽
佢抽左出黎. . .都係同你同組
但係見到佢分E,F組同其他組的數字混埋左-.-所以決定自己整紙仔再抽過.haha
抽出黎都係同你同組-.-唔係講笑.好認真咁抽的

引用:
原帖由 男友 於 2009-7-8 15:27 發表
大吉 VS野田妹
大家可以到順利村汁返我條屍
引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-7-8 15:28 發表
點解唔是四組家
E.改四組都好啵. 一於咁話 每人可以打多2場 抽過d籤先

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-8 15:39 發表

重要打上下線夠唔夠時間
夠時間
但四人一組條線表易整d . . 都係四人1組

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-8 15:41 發表
而家即係點呀  
唔好意思a. kelvin兄.
最後決定為四人一組

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-8 15:42 發表

咁您又整4組出黎
冇嚕.del左
4人定6人都夠打上下線
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-8 15:42 發表
你 book 了多少張枱 ?
4張4個鐘
基本上打4人1組定6人1組都夠時間

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-8 15:45 發表

小弟吾係乒工廠.....
咁你要比乒工廠. . . 圍住黎打. . .乒乓球

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-8 15:47 發表
thanks...!!!  以下人仕都係乒工廠會員呀!

5.胡胡[confirm][有電話]
6.樂天[confirm][有電話]
8.candy[confirm][有電話]
9.jasonkyy[confirm][有電話]
13.天樂[confirm][有電話]
14.粒仔輝 ...
乒工廠勢力強大. .

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-7-8 15:48 發表
唔明白點打
先是作小組分組賽.然後跟據小組成積打淘汰賽
當然6組當中將會由B組,D組及F組的首名將獲優先.打少一場