發新話題

【大吉月賽】 7月11日(星期六) 14:00-18:00

更新.
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

更新
如有缺漏請盡早通知

收到

收到
其他人士如果唔得請盡快通知

首先多謝紅雙喜大哥的支持先
今次的後備名額相當之有可能上正選
因為有幾名正選人士都話未必能夠去到.但要遲d都覆到
我設紅雙喜大哥為後備先 有任何最新正選的資料會以pm發放比你

野田姐萬歲
沖個涼先. . 得閒d先改post

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-6-28 01:39 發表

哎呀,真係唔該哂大吉你!
可以比個機會我打呢場比賽!
到時我一定會盡而為打好呢場比賽既!
唔洗唔該以波會友.嘻
大家咁話我都希望有新波友參加HKTTF的月賽

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-6-28 01:47 發表

哈哈,你講得岩「以波會友」
唔好介意我既球技丫!
我既水準,低水平個種來架!

有乜話球唔球技小弟次次打波都輸.但有邊個未輸過
馬琳係世界冠軍都差d輸比健太喇

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-6-28 02:17 發表
幾時安排到去我地果度??
要搵佢秘書?

更新

希望大家盡快confirm

收到;
更新

如題

繼續-_-

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-2 11:41 發表

玩野呀,................????
冇玩
認真的. . .

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-2 11:46 發表

點解又Maybe 取消呢??
有點東東想考慮清楚.所以未確定

有可能有更多的空缺.希望有更多的後補!

推推先
另外已經更新左

沒問題.
希望果日唔會有人突然退出

本人已向各參賽者發出Pm.
如有發漏. . 請以pm通知本人
資料大約如下:
1.)通知部份參賽者confirm
2.)通知部份參賽者給電話號碼予本人

發新話題