發新話題

【大吉月賽】 7月11日(星期六) 14:00-18:00

【大吉月賽】 7月11日(星期六) 14:00-18:00

活動資料如下:
日期 : 7月11日[決定]
時間 : 2:00-6:00pm (4 小時)
各額 : 24人
費用 : HK$40
賽制 : 4人一組(3局2), 首兩名上線(5局3), 次兩名下線 (3局2)
先是作小組分組賽.然後跟據小組成積打淘汰賽
當然6組當中將會由B組,D組及F組的首名將獲優先.打少一場
    下線則由A,C,E組的小組第三名打少一場,打少一場

a1跟x2打完才跟b1打
上下線12名也是這樣 只是小組的頭不同

a1--------
             |
x2-------- |
             |---------
b1-------- |
奬品 :人人有獎
第1至24名可獲獎牌一個

(小弟搞既比賽未出過獎牌.限量版有炒價.haha)

地點 :;順利村體育館

Remark :
1) 所有新參加者請留電話
2) 所有參加者需在比賽前一週在 Forum 再 Re-Confirm 能否出席
3) 若臨時不能參加者, 請在比賽前一星期網上留言或 PM 本人. 以便位置給其它網友

名單:
1.大吉[confirm][有電話]
2.nixonwin[confirm][有電話]
3.野田妹[confirm][有電話]
4.pusgar[confirm][有電話]
5.胡胡[confirm][有電話]
6.樂天[confirm][有電話]
7.嘉靜[confirm][有電話]
8.candy[confirm][有電話]
9.jasonkyy[confirm][有電話]
10.martin[confirm][有電話]
11.david[confirm][有電話]
12.kelvin[confirm][有電話]
13.天樂[confirm][有電話]
14.粒仔輝[confirm][有電話]
15.牙賢[confirm][有電話]
16.氣寒西北[confirm][有電話]
17.小閒[confirm][有電話]
18.紅雙喜[confirm][有電話]
19.artin[confirm][有電話]
20.廠長[confirm][有電話]
21.263[confirm][有電話]
22.bing[confirm][有電話]
23.makfs
[confirm][有電話]
24.skywalker117[confirm][有電話]

WAITING LIST
1.)不適用
2.)不適用
3.)不適用
4.)不適用
5.)不適用
6.)不適用
7.)不適用
8.)不適用
9.)不適用
10.)健健康康榮耀神
11.)tat
12.)乒乓小王子
13.)東邪黃藥師

A:大吉,野田妹,kelvin,bing
B:胡胡,jasonkyy,紅雙喜,263
C:樂天,天樂,小閒,廠長
D:嘉靜 ,CANDY,牙賢,skywalker117
E:nixonwin,david,粒仔輝,makfs
F:pusgary,martin,氣寒西北,artin

此為最後決定,並不接受上訴
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

d人反映話星期6方便d  
有d人星期1要返工

沒問題
logtin & wuwu

爆左小弟會諗諗計睇下邊到搞會方便d
同埋邊到個場可以大少少.睇下有冇得加人

引用:
原帖由 儍峰 於 2009-6-8 13:57 發表
唔好11號打得嗎?
唔想生日都要被人炒
同我打就唔會比人炒
洗唔洗打波前唱首生日歌比你聽先?助慶
24號搞我生日
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-8 09:56 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=250790&ptid=14799][/url]
奬品 :諗緊有乜新奇野  

不如大吉又送吻
唔送
免得好似早前youtube咁比人擺左條片上網

更新左   
歡迎提供第1-3名既獎品類形(類形Only)
想創新少少

果日唔准教波.拉埋d 學生過黎打波

唔得
我要過乒匯

掛住你呀
快點滾過來

世事無幾對

打錯字

#44  歡迎
今次有大吉月賽限量獎牌

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-8 19:46 發表

仲講.......上次有不見你有woo,.............!
今次第1都冇
只張第5-20名有

第1-3名會有特別獎品
仍未諗到

冇計
今次人人有獎
都話獎牌只此一次   

引用:
原帖由 makfs 於 2009-6-8 19:54 發表
我參加
加左喇歡迎
本人將於7月4日會叫各位參賽re-confirm

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-8 19:56 發表

只此一次............但不預我..............你好野!!!!!!!!!!!!!
預左你你百忙之中抽唔到空針嘛
Full左
其後參賽者會入落waiting list
補上既機會都略高

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-8 20:00 發表

記住你.........!!
我無辜架

唔同你打

發新話題