發新話題

【大吉月賽】 7月11日(星期六) 14:00-18:00

打錯字
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 19:33 發表

打錯字liness" />
你米 "絕" loo.........係都要係Sat afternoon攪,  攪到我無得衛冕.......!!!

#44  歡迎
今次有大吉月賽限量獎牌

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 19:43 發表
#44  歡迎liness" />
今次有大吉月賽限量獎牌
仲講.......上次有不見你有woo,.............!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-8 19:46 發表

仲講.......上次有不見你有woo,.............!
今次第1都冇
只張第5-20名有

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 19:49 發表

今次第1都冇liness" />
只張第5-20名有
下......咁得意.....??!!!

第1-3名會有特別獎品
仍未諗到

喂!  $45 好貴woo........

冇計
今次人人有獎
都話獎牌只此一次   

引用:
原帖由 makfs 於 2009-6-8 19:54 發表
我參加
加左喇歡迎
本人將於7月4日會叫各位參賽re-confirm

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 19:54 發表
冇計
今次人人有獎liness" />
都話獎牌只此一次   
只此一次............但不預我..............你好野!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-8 19:56 發表

只此一次............但不預我..............你好野!!!!!!!!!!!!!
預左你你百忙之中抽唔到空針嘛
Full左
其後參賽者會入落waiting list
補上既機會都略高

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 19:57 發表

預左你你百忙之中抽唔到空針嘛
Full左
其後參賽者會入落waiting list liness" />
補上既機會都略高liness" />
記住你.........!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-8 20:00 發表

記住你.........!!
我無辜架

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 20:01 發表

我無辜架
仲扮野.............!!

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 20:15 發表
下次再對你一定要炒你.................11:0..........

唔同你打

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 20:47 發表
唔同你打
你一定走唔luck......

嘩! 反應熱烈, 咁快就full, 我入waiting list

發新話題