發新話題

【大吉月賽】 7月11日(星期六) 14:00-18:00

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-6-8 10:46 發表
不如青衣liness" />
青衣得兩張枱....唔得..

l.join...........

join......................

J
O
I
N

join

唔好11號打得嗎?
唔想生日都要被人炒

定左地方話我知ok?

join

爆左小弟會諗諗計睇下邊到搞會方便d
同埋邊到個場可以大少少.睇下有冇得加人

君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 儍峰 於 2009-6-8 13:57 發表
唔好11號打得嗎?
唔想生日都要被人炒
同我打就唔會比人炒
洗唔洗打波前唱首生日歌比你聽先?助慶
24號搞我生日
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-8 09:56 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=250790&ptid=14799][/url]
奬品 :諗緊有乜新奇野  

不如大吉又送吻
唔送
免得好似早前youtube咁比人擺左條片上網

更新左   
歡迎提供第1-3名既獎品類形(類形Only)
想創新少少

又無我份..............!!!

果日唔准教波.拉埋d 學生過黎打波

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 19:01 發表
果日唔准教波.拉埋d 學生過黎打波
woo........免收參賽費都唔會睬你!!

6-10pm 比賽米好loo........

唔得
我要過乒匯

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 19:03 發表
唔得
我要過乒匯
又要好似以前一樣.............無得打....!!

掛住你呀
快點滾過來

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 19:15 發表
掛住你呀liness" />
快點滾過來
看來無這個機會.........

世事無幾對

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-8 19:27 發表
世事無幾對
haha......."世事無幾對" ???  

筷子?? socks??  eyes??  hands??  legs??

發新話題