發新話題

【大吉月賽】 7月11日(星期六) 14:00-18:00

anson同pusgary 7月6號12:00 a.m唔confirm則當作自動棄權
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

好野~有人報名,大吉唔洗留咁多獎牌喇

未必  仲有2個. . .可能要要當果2個獎牌朱古力咁食

咁慘呀...要努力呀

24 人的比賽比較多人, 大吉你要找你幫手, 否則很容易混亂
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-6 17:32 發表
24 人的比賽比較多人, 大吉你要找你幫手, 否則很容易混亂
有樂天同野田

上次野田杯 究有 xx  , xx & xx 啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-6 17:33 發表

有樂天同野田
你問過我未呀?
不過我通常都好主動幫手既!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-6 17:34 發表
我好可憐呀!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-6 17:34 發表
XX,XX&XX= WHO
野田盃有意外發生 ?
引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-6 17:36 發表

你問過我未呀?
不過我通常都好主動幫手既!!
更係知喇我

差anson

有後備

有可能會有正選補上
既然係咁都唔勉強你

sorry....
i just know that i can't come ...

ok.收到
p.s 都預左有更多人退出

davidmarco.
你做唔做後備.anson唔confirm你就有得上

我join有位置嗎?

如有位的話!

我都想join的!

但要正選呢!

我住大埔的,也要搭很久的車才來到呢!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

re: sky,健健康康快樂榮耀神
sky你想做正選先.你頂上先

健健康康快樂榮耀神
我比你做後備.最遲8號比個答覆你
等我集體send個pm比佢地.
8號先黎話唔出席會照收$
咁樣應該可以落實所有正選

等抽籤~~~

冇錯.我都等緊

發新話題