發新話題

【大吉月賽】 7月11日(星期六) 14:00-18:00

果日打完之後安排時間比你地2個私片

比野田爆完幾板之後可能發覺同我打d波慢好多

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-8 16:39 發表

你d波慢?
講大話唔眨眼...
真係慢=.=你唔覺咩?
引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-8 16:39 發表

我打日直都冇佢咁爆
佢打埋日直咪. . . .

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-7-8 17:53 發表
玩野咩..
小組賽可以棄權
抽左3次籤
我一位同學抽錯E,F籤,但之前果4組我印像中都係你同天樂
到自己親手抽四人組-都係,六人組都係 但由於時間關係打返四人組
冇計.天樂=樂天   太似

人家掛住你

所有事情已搞得7788.聽日要汁部"偏他"出黎印
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

多謝太陽生喇.貓生.樂天生 幫我好多
仲有野田少主

報咩牛 ?

敬請各位明天準時出席

同哩民sir一樣

1) 在開始前1小時仍懸掛8號風球
2) 在開始的時間仍懸掛黑色暴雨警告訊號

****其他情況請務必出席! 謝謝!!

輸比邊個

唔係掛

tat,健健康康榮耀神,東邪黃藥師.
現在有後備位1個.請跟post 留位.名額先到先得
以後備名優先
請後備pm我留電話

都冇問題wow  

唔洗.聽日打好d

又唔同組.驚咩

果招必殺技黎.ha

力之奧義

唔好又炒我

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-11 10:30 發表

我好似無同你打 過bor
野田盃冇咩 ?
引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-11 10:29 發表

嘉靜大戰Candy......我冇眼睇
我想睇啵

發新話題
最近訪問的版塊