發新話題

【港島區月賽】: 12月11日(星期二) 8:00-10:00pm 駱克道 12月份 (完)

好多勁人,希望唔好抽到死亡之組.:lol

回復 73# 的帖子

Oscar 大師  , 又粒仔大師,又橫板天才亞偉 , 又乒乓劉華滴滴仔 , 又日籍天才Gary , 又直板狂攻王old cake,橫板狂攻王小海豚,又有雙面王jack, 又.......................................................痴x線,咁多勁人...........

唔知呢版d首席球手如 版主殺手/KC/乒乓人 幾時會參加呢

差d忘記,在此感謝Gary_cheung 幫手 book 了3張檯

冇他的幫手,今次就冇16人的比賽

希望下個月有貴人願意幫手book檯

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-3 17:12 發表

我好難得先取得 後備席 咋.  到時睇下有無位啦.
不過今次我好大機會會 WATERLOO(滑鐵爐), 因為我知道好多隱世高手參加左.
我好鬼掛住你呀;P

:lol
引用:
原帖由 sas 於 4-12-2007 21:07 發表
好多勁人,希望唔好抽到死亡之組.:lol
任何一組都係死亡之組
無得避:lol

回復 79# 的帖子

haha,根本就係 抄tennis d 比賽名,夠氣勢;P

回復 81# 的帖子

以后hkisland 區賽都叫''大師賽''
hkisland 區已將'大師賽'的名申請為專利;P

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-5 11:10 發表
:lol

任何一組都係死亡之組
無得避:lol
位位都係大師,睇下當晚誰是真正大師

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-12-5 15:21 發表

位位都係大師,睇下當晚誰是真正大師
請問我叫乜大師呀:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

回復 84# 的帖子

曰籍祖宗大師

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-12-5 15:31 發表
曰籍祖宗大師
:lol :lol :lol 我真系唔知我祖宗識唔識打乒乓波
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

回復 86# 的帖子

版主殺手,GARY ,big 咸  見到你(曰藉祖宗大師)都要莊香;P ;P 表示敬意

明天請各位早5分鐘出席

請oldcake,小過童 pm 小弟:lol

martin兄, gary 哥哥 加油

ps gary 哥哥, 我要同你打 (:kiss:from........................................):lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-10 14:28 發表
martin兄, gary 哥哥 加油

ps gary 哥哥, 我要同你打 (:kiss:from........................................):lol
死仔!! 唔好拿人來開玩笑!!:@

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-10 15:58 發表

死仔!! 唔好拿人來開玩笑!!:@
唔準拎我個小妹妹黎講笑 :@ :@, 笑我就得

勁啊~~~希望可以小組出線:lol :victory:

引用:
原帖由 jackho813 於 2007-12-10 17:25 發表
勁啊~~~希望可以小組出線:lol :victory:
希望唔係同你一組!!!!!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 瑤瑤 於 10-12-2007 16:23 發表

唔準拎我個小妹妹黎講笑 :@ :@, 笑我就得
................:L

發新話題