發新話題

【港島區月賽】: 12月11日(星期二) 8:00-10:00pm 駱克道 12月份 (完)

名額尚餘2位

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-22 09:23 發表

這小兄弟是來至南區的:lol

橫板選手:D
之前我同佢成日一齊練兵ga!!!!!!!:)
本帖最近評分記錄
  • hkttf +5 2007-11-23 01:22

回復 28# 的帖子

留3-4位給后備好d,ok?

may be 有人到時會唔得閒

mao
希望你多d波

加油;P

pls help me to change my net name, now my net name is "SICK MAO"

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-11-23 01:37 發表
mao
希望你操多d波

加油;P
操多  D 波都比人操

16個來﹐有十個都是我輸過   我今次如果來到﹐目標是尾2

回復 24# 的帖子

next time :handshake

回復 36# 的帖子

good luck

唔知D人勁唔勁,只要唔好比人數蛋就得!

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-23 01:42 發表
16個來﹐有十個都是我輸過   我今次如果來到﹐目標是尾2
唔好留力呀,下次出盡全力做底佢地呀, 我睇好你 :lol
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

king 哥,我做後備.(我係粒東ar)

12月11日(星期二)8-10pm香港島內部排名賽 12月份

I want to join the match if any rooms. Jasonkyy (e-mail address : [email protected])

種籽3 寶達首席--亞偉(巳確定)

加油:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

回復 41# 的帖子

ok:handshake 東爺

種籽1 OSCAR大師
種籽2 old-cake
種籽3 寶達首席--亞偉
種籽4 little-doplhin

好戲連場, 其餘選手亦很強呢.

回復 45# 的帖子

后備仲勁呀:L

pls add me as a "hau bay" thanks :)

回復 47# 的帖子

ok:handshake

發新話題