發新話題

【灣仔伊館】: 11月27日(星期二)8-11pm 灣仔伊館最強波局 (Finished)

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-11-25 11:39 發表

:hug: :hug:祝褔你們
Thanks a lot!:)

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-11-21 00:22 發表
名額9人,請註明8-10 定 8-11 ,留手提

已有8人 :

1. 沽爺仔 (8-11), +10
2. OSCAR大師 (8-10),
3. 版主殺手(8-11) +5
4. ,寶達首席--亞偉(8-10),
5. 乒乓劉華---滴滴仔(8-10), +5
6. 極道羅殺, +5
7. Gar ...
各位請準時出席

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

無問題, 準時"出"席

今晚有鄧麗欣o係度
唔知我夠唔夠時間"率"番個髮先呢:lol :lol

回復 63# 的帖子

直發,唔冼率啦:lol

先去個番個facial 先....:$

回復 66# 的帖子

今晚見

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-11-27 15:22 發表
今晚見
sorry... i can't to join tonight..... so busy on my works..........!!!!!:Q
本帖最近評分記錄

17:42pm 才話唔來, 按 姑x仔姓格..我地都是幫你做定身后事!!

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-27 18:23 發表
17:42pm 才話唔來, 按 姑x仔姓格..我地都是幫你做定身后事!!
今次可能真係出版X殺手做嘢:funk:

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-27 18:23 發表
唔洗咁大獲呀!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-27 18:35 發表

唔洗咁大獲呀!!!!!!!!!!:Q
你有咩未做、想做;好快啲去做喇:time:

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-27 18:37 發表

你有咩未做、想做;好快啲去做喇:time:
oh..... no..................:L

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 27-11-2007 17:42 發表

sorry... i can't to join tonight..... so busy on my works..........!!!!!:Q
難怪見唔到你.........

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 28-11-2007 01:46 發表
打成點  ?
昨晚版主殺手好西利
氣勢如

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-28 11:11 發表

難怪見唔到你.........
見唔到好過先到..........我驚到時有人眼寃;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-28 11:13 發表

見唔到好過先到..........我驚到時有人眼寃;P
有乜咁眼寃???:L

發新話題