發新話題

【野田盃】7月4日 (星期六) 6:00-10:00pm 歌和老街公園壁球及乒乓球中心4樓

引用:
原帖由 44_66 於 2009-6-3 11:23 發表

raymond sir , 汝放心去啦 ......................比賽liness" />

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-6-3 11:23 發表

其實我系吾想見到你地罵架姐
而令到最後個比賽取消嘛
咁多人參加..如果最後取消左..好多人會好失望架
其實我也没說不支持她搞活動....論壇有多些活動才有生氣...
只是大家應該諗下獎品內容是否需要作出修改...
如果只係得啖笑,即係有等於無,那也不必列明出來........

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-6-3 11:26 發表
野田的出發點都是想我地玩得開心 她自己為我地附出咁多
她得到什麼呢 唔通咁都有錯
錯是錯在她對我們太好 我地話點她都盡量滿足我們
都係小寒寒了解我!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-6-3 11:23 發表

其實我系吾想見到你地罵架姐
而令到最後個比賽取消嘛
咁多人參加..如果最後取消左..好多人會好失望架
其實我一直都唔鍾意鬧交,
但我依家真係唔多想攪!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-3 11:30 發表

其實我一直都唔鍾意鬧交,
但我依家真係唔多想攪!!
吾好吾搞啦
無左你..會少好多人參加架

Be happy , just for fun.
Don't give up, many members already have shown their support to you.

獎項: 冠軍 - 野田妹香吻一個 香港乒乓球論壇 % c! t) G4 _# I% e
        亞軍 - 與野田妹共進晚膳 ) J. U9 a3 d6 g( [
        季軍 - 與野田妹合照一張
3 G& v. s7 j% L, A        殿軍 - 見到野田妹都會即刻打開蓋既汽水一罐
好堅嘅呢留位後備唔該

引用:
原帖由 jlamlam 於 2009-6-3 11:35 發表
Be happy , just for fun.
Don't give up, many members already have shown their support to you.
我都知你好幫我!
Thanks so much!!

如果係咁我想問下大家贊唔贊成更改冠軍的獎品?
我唔想之後有人話我講野唔算數!!

其實無所謂既
我諗大家都系比下賽玩下
吾系為左獎品而參加比賽既

啱啱返到公司, 不如叫 46 代你 獻吻 la
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

西北兄
你可吾可以吾好打同音字呢?
返對??好采我醒先睇得明..你系想反對

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-6-3 12:06 發表
其實無所謂既
我諗大家都系比下賽玩下
吾系為左獎品而參加比賽既
我就真係唔夠膽再估你地鍾唔鍾意,
最好你地自己講返!!

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-6-3 12:13 發表
唔贊成 冇必要 如果有人返對就要改獎品咁到底咩獎品冇人返對呢
是咁以後唔洗再攪比賽了
其他人唔鍾意可以唔參加 我地有攪比賽的自由 其他人有參加比賽的自由 河水不飯井水liness" />
睇見你的用字即刻令到我笑返....

46兄-可能有好多男波友想參加呢.

發新話題