發新話題

【野田盃】7月4日 (星期六) 6:00-10:00pm 歌和老街公園壁球及乒乓球中心4樓

引用:
原帖由 jack 於 2009-6-2 23:36 發表

你未成年
唔關事!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-6-2 23:37 發表
我7月1日打唔到.....
所以我無BOOK場~
我退出.....THX
其實我諗未必book到1/7,
所以我叫你地pm話我知可以幫手book場先,
我再決定邊日...
咁你再諗下先啦!!

請問冠軍奬品-  是   哪個area?
不同area 的意義是很不同的

引用:
原帖由 bond 於 2009-6-2 23:51 發表
請問冠軍奬品-  是   哪個area?
不同area 的意義是很不同的
唔好咁認真啦,
到時你咪知囉!!

而家要認真d練波啦,為一吻而戰.

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-6-2 23:59 發表

原來係咁.....因為我收到ar 貓個pm話要參加野田盃就要幫手book 1/7歌街
依家都未有人pm我,
咁我預你先啦!!

wa 無上來一陣唶, 咁快就爆晒啦, 真係犀利, 我諗我都係得睇既份兒了, 野田妹魅力沒法擋

睇嚟好多人爭住想要野田妹嘅香吻喎, 野田妹真是魅力沒法擋.

可能唔係好岩聽....不過,,真想問下,乒乓球友誼賽是否要咁做!
唉~~
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-6-3 00:05 發表
wa 無上來一陣唶, 咁快就爆晒啦, 真係犀利, 我諗我都係得睇既份兒了, 野田妹魅力沒法擋
我識得你架嘛!
正選仲有位喎!!

引用:
原帖由 poon 於 2009-6-3 00:25 發表
可能唔係好岩聽....不過,,真想問下,乒乓球友誼賽是否要咁做!
唉~~
我話會送,
但無話點送呀!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-3 00:25 發表

我識得你架嘛!
正選仲有位喎!!
點解正選仲有位, 但係有廿幾個後備既?

我都想來呀, 不過我預計老婆大人唔會放人, 所以都係俾其他有志之士啦

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-6-3 00:33 發表

點解正選仲有位, 但係有廿幾個後備既?

我都想來呀, 不過我預計老婆大人唔會放人, 所以都係俾其他有志之士啦
你可以睇下details就知啦!

引用:
原帖由 poon 於 2009-6-3 00:25 發表
唉~~
我認同你的講法,其實獎品也有很多種,不一定要用這些來做綽頭.....
只要花一花心思,獎品也可以很有意義、而參加者也喜歡.......
我認為不必要動不動便拿香吻來作獎品、來吸引其他人的眼球......
唔係點樣送的問題,而係在旁人看起來,這已經忽略了友誼比賽本身的競技及交流的本意......

我...我.. 唔係正選
我唔識得野田姐姐, 但係識得哩民sir同太陽之子咁得唔得呀??

少左粒Dicky既 諗住睇佢打波
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-6-3 02:40 發表
我...我.. 唔係正選
我唔識得野田姐姐, 但係識得哩民sir同太陽之子咁得唔得呀??
sorry, 唔得!

引用:
原帖由 大吉 於 2009-6-3 06:41 發表
少左粒Dicky既 諗住睇佢打波
佢唔係自己留post!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-3 07:01 發表

佢唔係自己留post!
有乜所謂
我好似剩係見過1次Dicky比人"卓"
黎喇我想睇下果日d人點爭
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-6-3 01:27 發表
我認同你的講法,其實獎品也有很多種,不一定要用這些來做綽頭.....
只要花一花心思,獎品也可以很有意義、而參加者也喜歡.......
我認為不必要動不動便拿香吻來作獎品、來吸引其他人的眼球......
唔係點樣送的問 ...
其實依家的獎項只係根據你地之前的意願嚟決定,
如果你地覺得唔好,
咁有無第樣嘢係關於我而大家又鍾意架呢?

發新話題