發新話題

華星-【Butterfly】球板*已更新

而家中直有咩現貨係度?

回復 114# 的帖子

Taksim- X . Innerforce-ZLC.
吉田海偉.  普里純木.

柳承敏G-MAX

請問訂購一塊柳承敏G-MAX背有冇紅色?

蒋澎龍TAMCA・ULC.Carbon訂要多久,$1000嗎

timo boll spirit唔係停產la咩

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-12-12 00:16 發表
蒋澎龍TAMCA・ULC.Carbon訂要多久,$1000嗎
蒋澎龍TAMCA・ULC.Carbon 在最新的日本產品書上沒有.
所以應該沒有生產了.

引用:
原帖由 okt05018 於 2010-12-12 20:01 發表
timo boll spirit唔係停產la咩
timo boll spirit在日本已沒有發售.
現時只有在中國代理有貨.
我們還有2塊FL存貨.
遲些在中國代理入貨.價格會更貴.

CYPRESS S

請問訂購一塊CYPRESS S價錢多少?
重量93g-97g ?

回復 121# 的帖子

你預9百幾左右.
不過日本訂貨就無得揀指定重量~

中國個邊訂boll spirit有冇重量choose?
and幾$?
TSP Swat ST
Tibhar Evolution MX-P
Nittaku Fastarc C-1

引用:
原帖由 max225588 於 2010-12-18 22:08 發表
中國個邊訂boll spirit有冇重量choose?
and幾$?
重量盡量叫代理幫手揀.
折後約$1000

引用:
原帖由 Butterfly 於 2010-12-21 12:12 發表
施拉格
有冇直板
??$
施拉格直板在本年度的產品書已沒有生產.
你可以考慮普碳直板

KONG LING HUI 孔令輝

請問有冇一塊價錢差唔多
性能一樣/比佢好嘅板??
重有...
大力殺波嘅手感同balsa carbo x5相唔相同?

請問有冇這塊"閃光special 92" ? 係咪需要訂?大約幾錢?

施輕碳係咪同施碳一樣價

引用:
原帖由 暴龍 於 2010-12-28 01:44 發表
唔該!請問閃光十幾$?有現貨嗎?liness" />
閃光10在日本已停產了.
建議考慮新款閃光95,閃光90

引用:
原帖由 devilaaron 於 2010-12-28 18:08 發表
KONG LING HUI 孔令輝

請問有冇一塊價錢差唔多
性能一樣/比佢好嘅板??
重有...
大力殺波嘅手感同balsa carbo x5相唔相同?
孔令輝價錢都算比較便宜.
你可以考慮下普碳.力量會較好的.

引用:
原帖由 march23 於 2010-12-31 11:12 發表
請問有冇這塊"閃光special 92" ? 係咪需要訂?大約幾錢?
這款需要訂.
大約5百多至6百.
我們店也會訂1-2支閃光95,90存貨.

引用:
原帖由 chifaifung 於 2011-1-1 14:48 發表
施輕碳係咪同施碳一樣價liness" />
不同價格.
因為施輕碳只有中國代理先有.折後要$1100
施碳在日本入貨..所以價格$880都ok~

發新話題