發新話題

【野田盃】乒乓球比賽

【野田盃】乒乓球比賽

1) 如果攪個野田盃乒乓球比賽你地會唔會參加

2) 想要什麼奬品
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我仲諗住讓 8分
香港乒乓網

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-5-29 17:13 發表
我第2個會參加啦~~~~~~~~~~(第一個必定係太陽)
獎品梗係.........野田香吻一個~
如果下線最尾果位.........就要企定定硬食"野田抽擊" 2下(不準穿著備彈衣)

...
敢樣唔多好 wor....無論 win or 輸都會有兩個英俊的少年 "希生"
一個開心死, 一個比人打死
香港乒乓網

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-29 17:40 發表

Sorry, only one!!
WOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我立即做野, 先到先得,
只得一名空位, 壇主優先報名
香港乒乓網

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-5-29 17:46 發表
哇...野田姐姐
好野...
Very Good~~
無大無細. ee 都唔叫聲
香港乒乓網

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-29 17:47 發表

果然隻手遮天!
隻手遮天...主角唔係我...
你可以叫貓爪遮天
香港乒乓網

有無咁爆
香港乒乓網

Raymondsir ...若你 book 到場未攪 law...等你 book 場.
香港乒乓網

香港乒乓網

我只是將野田妹的相登出來姐
香港乒乓網

【比賽安排】野田盃

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

日期 : 2009-07-01 (星期三)

時間 : 2:00pm - 8:00pm

地點 : 歌和老街四樓室內運動場

賽制 : 小組單循環, 首兩名打上線, 次兩名打下線
           所有賽事, 全部 5 局 3 勝 11 分

奬品 : 上線設冠, 亞, 季, 殿 四個奬牌
           下線設冠, 亞, 季, 殿 四個奬牌
香港乒乓網

因為 tinyau 打唔到, 我地先想改期, 想天佑打番
香港乒乓網

引用:
原帖由 羊咩..... 於 2009-6-22 01:16 發表
我firm,不過我唔會讓分
你咁勁,讓返我6分就差唔多
算吧la, 論壇好黑暗
香港乒乓網

你地終於見到論壇最黑暗的一面
明天我不能到, 你們, 幫幫野田. 可考慮不打下線, 簡單 d
香港乒乓網

大吉 & Raymondsir 要什麼 size, 我叫 46 明天比你地.
要穿來打波 ga
香港乒乓網

發新話題