發新話題

【野田盃】乒乓球比賽

引用:
原帖由 行仔 於 2009-7-3 00:14 發表
我個日原來晚上唔得閒,,sor,,黎唔到>_
我都有預感架啦.....
o( ^ (00) ^ )o

【野田盃】抽籤結果

日期: 7月4日 (星期六)  6:00-10:00pm
地點: 歌和老街公園壁球及乒乓球中心4樓17至23號檯

名額: 32人
費用: $30
比賽形式: 分為8組, 每組4人
                    每組分別進行單循環並以 3 局 2 勝 11 分進行比賽
                    每組首兩名出線後會以 5 局 3 勝 11 分進行淘汰賽
                    (如果遇到我就要讓6分 )

獎項: 冠軍 - 金牌一個
           亞軍 - 銀牌一個
           季軍 - 銅牌一個
           殿軍 - 鐵牌一個

A組
fanlam13, 羊咩, 44_66, jack

B組
叮媽小凱誼, 將軍乒聯, 拉抽王, kclau22

C組
lukpatrick2001, 傻峰, melody, 太陽之子

D組
james007, Jotam, wayne_ka_lun, BrianDD (死亡之組? )

E組
天樂, 廠長, 胡胡, brian1115 (乒工廠聯誼 )

F組
david, RaymondSir, 大吉, kevin (有人補上啦!! )

G組
jack~強, pingpong, 牙龜, 羅小朋友

H組
bond, 野田妹, kelvin, skywalker117 (你地真係唔好彩, 要讓我6分 )

終於可以同melody打番場呢

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-3 02:32 發表
終於可以同melody打番場呢liness" />
恭喜哂!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-3 02:32 發表

恭喜哂!
多謝你手氣好,幫我抽入去啫

點解咁ga?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-3 02:33 發表
多謝你手氣好,幫我抽入去啫liness" />liness" />
唔只我,
你仲要多謝老佛爺, brian1115, 樂天, 44_66, 粒仔輝d手氣好!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-3 02:33 發表
點解咁ga?
鬼叫你平時剩係同佢地練波唔計分咩??
天意!

6分    好過同007啦

可唔可以平打

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-3 02:41 發表
可唔可以平打
規則定咗無得改,
哈哈!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-3 02:45 發表

規則定咗無得改,
哈哈!!
有無投降輸一半???

又係raymound
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-3 02:32 AM 發表
終於可以同melody打番場呢liness" />
呢次真係中到 "正"
不過~太陽哥哥我可能會遲少少至到wor (同野田姐姐講過)

haha......真係對大吉ar............yeah...!!!!

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-3 03:12 發表

有無投降輸一半???
你已經係輸左一半先啦!!

引用:
原帖由 melody 於 2009-7-3 07:33 發表

呢次真係中到 "正"
不過~太陽哥哥我可能會遲少少至到worliness" /> (同野田姐姐講過)
我記得呀!
你有咩打俾我啦!!
(只要唔好放飛雞就得啦! )

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-3 08:18 發表
haha......真係對大吉ar............yeah...!!!!
簡直天有眼呀!!

野田, 我會遲20mins 到...................

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-3 08:18 發表
唔好比我爆冷
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

發新話題