發新話題

【野田盃】乒乓球比賽

仲有無人打呀!!
o( ^ (00) ^ )o

我打喔"?!
我個花名係:行仔/牛奶仔^^"
無論做既決定是錯或是對,,,只要決定過後不要後悔;!!》•
我個blog係:http://blog.qooza.hk/d60544

引用:
原帖由 行仔 於 2009-6-30 23:20 發表
我打喔"?!
終於等到有人覆啦!
歡迎你!!

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-7-1 00:04 發表
野田姐,對唔住,o個日有重大事情唔去得,麻煩後補頂上
你竟然......咁對我??

你地仲有無人唔得閒就好快d出聲啦!
如果2/7之前都唔出聲,
但事後又唔join都要照俾錢架!!
(請各參賽者pm手提電話俾我!
不嬲contact 開個d就唔駛啦!! )

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-6-30 17:25 發表
當日james最喜愛既文文都會去捧場,真係難得呢,,,,到時真係星光熠熠,,,^^
Not just 當日最喜愛既文文, should be always 最喜愛既文文 sin correct....

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-1 00:11 發表

Not just 當日最喜愛既文文, should be always 最喜愛既文文 sin correct....liness" />
哈...係喎....文文最近復出呢...風采依然

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-1 00:05 發表

你竟然......咁對我??
日本生幫我地上去採購嘛....原諒佢一次

confirm玩
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-1 00:48 發表
哈...係喎....文文最近復出呢...風采依然liness" />
文文 復出 la?  I want to play tt with her....

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-7-1 00:52 發表
confirm玩
多哂!
好感動呀!!

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-1 00:55 發表

文文 復出 la?  I want to play tt with her....liness" />
放假點都要休息下嘛

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-1 00:49 發表
日本生幫我地上去採購嘛....原諒佢一次
我唔捨得嬲佢!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-1 01:03 發表

我唔捨得嬲佢!liness" />
咁你有咩獎勵呢?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-1 01:05 發表
咁你有咩獎勵呢?
野田  coming up.....

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-1 01:10 發表

野田  coming up.....

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-7-1 01:39 發表
今次賣左好多雙魚,野田又可以慢慢逐隻抽爆
力之奧義

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-6-30 01:46 發表
嘩..凱誼咁快手"牙"左個位既
緊係啦, 唔快D邊報到呀
不過原來遇到野田..要讓6分嫁???.......>.<

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-7-1 01:41 發表
力之奧義
一下爆一粒波
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-7-1 01:39 發表
今次賣左好多雙魚,野田又可以慢慢逐隻抽爆
日本叔叔對我真係好呀!!

發新話題