發新話題

【雷蒙】大力王決戰長膠公主

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-5-29 23:41 發表

你錯勒~~~~~野田抽擊個特色就係..........大力 + 中枱 + 中人~~~~就算唔中枱都必須中人,所以我先不停練習野田抽擊姐~~~
估唔到你對我嘅絕招都幾有研究喎!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-29 23:54 發表

估唔到你對我嘅絕招都幾有研究喎!
你已經俾天佑既科研人員錄低晒你所有既動作...而作出分析了

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-29 23:54 發表
好驚呀!
咁我之後實輸俾佢啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-29 23:58 發表

好驚呀!
咁我之後實輸俾佢啦!
再創新絕招loo...........

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-30 00:00 發表

再創新絕招loo...........
你過幾招俾我啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-30 00:03 發表

你過幾招俾我啦!liness" />
我都唔夠你打............

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-29 23:58 發表

好驚呀!
咁我之後實輸俾佢啦!
唔駛驚la...你仲有好多進步空間...佢錄唔晒

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-30 00:04 發表

我都唔夠你打............
又講大話!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-30 00:15 發表

又講大話!
係........你大力至o岩..............!!!!

這場世紀之戰甚有睇頭 - 兩位小弟也認識, 男的兇狠如惡狼, 女的如綿裏藏針, 這場比試, 雙方也是乒工之人, 友誼賽而矣, 勝負之分野實不太重要呢...

男的兇狠如惡狼, 女的如綿裏藏針
<--好文采!
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

膠子抽擊

引用:
原帖由 songyip 於 2009-5-30 02:28 發表
這場世紀之戰甚有睇頭 - 兩位小弟也認識, 男的兇狠如惡狼, 女的如綿裏藏針, 這場比試, 雙方也是乒工之人, 友誼賽而矣, 勝負之分野實不太重要呢...liness" />
好文采..........

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-29 23:54 發表
比太陽你發現左TIM......不倫由開波到抽中後的大叫DRAW~~都已經係我部超級電腦記錄在案

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-5-30 10:08 發表

比太陽你發現左TIM......不倫由開波到抽中後的大叫DRAW~~都已經係我部超級電腦記錄在案
那如何令她不大叫DRAW呢??

引用:
原帖由 songyip 於 2009-5-30 02:28 發表
這場世紀之戰甚有睇頭 - 兩位小弟也認識, 男的兇狠如惡狼, 女的如綿裏藏針, 這場比試, 雙方也是乒工之人, 友誼賽而矣, 勝負之分野實不太重要呢...liness" />
你倒轉了~~~我才是綿裏藏針,嘉靜才是兇狠如惡狼~~~
wakakaka

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-30 10:11 發表

那如何令她不大叫DRAW呢??
唔比佢WIN咪冇得DRAW~~~~~WAKAKAKAKA~~~~不過野田對我又點會冇得DRAW呢.........

引用:
原帖由 songyip 於 2009-5-29 22:58 發表
好文采!!!

嘉靜,同佢 friend d
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-29 11:15 PM 發表
你估下大力王(天佑)vs長膠公主(嘉靜)邊個會win........

大力王

發新話題