發新話題

【乒工廠】有感而發!!!

這是一首情意真挚的抒情詩。崔擭考進士未中,清明節獨游長安城郊南庄,走到一處桃花盛開的農家門前,一位秀美的姑娘出來熱情接待了他,彼此留下了難忘的印象。第二年清明節再來時,院門緊閉,姑娘不知在何處,只有桃花依舊迎著春風盛開,情態增人惆悵.

原本開心地方,因為"姑娘不知在何處",感覺"開始變了",或者就系我們廠長唔開心的原因

變幻才是永恆,無論系真有事,又或者鬧情緒都好,我支持你

支持廠長,不開心很快就會過去的.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-5-28 23:45 發表
這是一首情意真挚的抒情詩。崔擭考進士未中,清明節獨游長安城郊南庄,走到一處桃花盛開的農家門前,一位秀美的姑娘出來熱情接待了他,彼此留下了難忘的印象。第二年清明節再來時,院門緊閉,姑娘不知在何處, ...
輝哥好有文采

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-28 23:30 發表

放心啦!! 廠長鬧情緒呀!!好快冇事liness" />
廠長! 你會好快無事呵~呵~ 我依家重慘絕人寰d功課重味做完ar~ar~ 如果廠長你依家無事便好啦~ 我唔講啦~ 我要努力以赴我的大量功課ar~ar~ 拜拜~

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-5-28 23:47 發表
輝哥好有文采 liness" />
我地廠裡球員唔止打波叻,而且仲咁有才華,小弟拜服!!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-29 00:02 發表
廠長! 你會好快無事呵~呵~ 我依家重慘絕人寰d功課重味做完ar~ar~ 如果廠長你依家無事便好啦~liness" /> 我唔講啦~ 我要努力以赴我的大量功課ar~ar~ 拜拜~
聰聰加油!!!

老gar!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-5-28 23:45 發表
這是一首情意真挚的抒情詩。崔擭考進士未中,清明節獨游長安城郊南庄,走到一處桃花盛開的農家門前,一位秀美的姑娘出來熱情接待了他,彼此留下了難忘的印象。第二年清明節再來時,院門緊閉,姑娘不知在何處, ...
太利害!!!!!!

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2009-5-29 00:04 發表
老gar!
衰仔包!! 有冇溫書??

廠長努力!
廠長加油!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-29 00:19 發表
廠長努力!
廠長加油!!liness" />
多謝!! 我會ga la....!!

人多好辦事,依度兄弟多自然萬事都有解決方法啦!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-29 00:34 發表

更年期的凸徵是好易鬧情緒 , 廠長放心 , 會過去的
死佬!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-29 00:54 發表

早晨 , 咩事請吩咐 liness" />
有再通知你

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-28 17:48 發表
原本開心地方,開始變了.......但現實就係咁
想開心,好易啫, 睇我的signature 的五步曲la
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-5-29 01:08 發表

想開心,好易啫, 睇我的signature 的五步曲la
完全明白!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-29 00:34 發表

更年期的凸徵是好易鬧情緒 , 廠長放心 , 會過去的
更年期~鬧情緒~是 什麼呢~  廠長錦快到ar~ar~

發新話題