發新話題

【黃大仙月賽】6月20日(星期六) 7:00-10:00pm 觀塘乒高球會

好ar~如果係星期六-日,我都可以參加

引用:
原帖由 ChungChung 於 2009-2-28 12:04 PM 發表
辛苦你啦!liness" /> 要不要幫手,我可能會得,訂埸和計分ar~ar~
我又幫手 可以搵埋我嫁

引用:
原帖由 ChungChung 於 2009-2-28 12:14 PM 發表
妳幫手,我唔做!樂天,sorry!

唉!黃大仙月賽係平日夜晚打  我報5到ar

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-24 11:57 PM 發表
哥哥! 是"咩路D"
喂~我幾時屈過你(機)ar 你屈我就有

引用:
原帖由 jack 於 2009-5-25 12:02 AM 發表

我早兩日都差 D 比佢炒, 不過佢好大方咁讓返我一盤 ~~ 佢好犀利, 識得拉側旋邊線出
jack哥..我邊有能力炒你ar 你講晒我d技術出黎ar 我冇咁勁

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-25 12:08 AM 發表
她依家d球技進步神速, 我好快唔夠她打ar~ar~
咪玩我啦~~ 你點會5夠我打...又呃人

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-25 12:13 AM 發表
邊隻前四呢?
前4咪係產假囉 你有ar

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-5-25 12:20 AM 發表

特別規則:曾進入十八區月賽四強人士不得參與,請諒。
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
佢都未打過18區月賽,佢可以報wor

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-5 10:34 PM 發表
樂天! 我都好感動~ 比你呃佐我手電號碼給你ar~ar~   
哈哈~你都會比樂天呃到 個電話號碼

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-5 10:45 PM 發表
哈哈....... 人總會有一時糊塗 ,因為我 樂天(做人的方式)ar~ar~
咁你就落多2錢肉緊打樂天攪ga比賽la~ 佢一攪比賽你就第一個支持 第一個報名ar

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-5 10:57 PM 發表
我有大力支持嫁 樂天攪ga比賽,我第一時間會報名@@ 妳無支持他 妳無報名~
之前佢攪月賽時撞岩我考試日期,(後黎佢又改期)所以冇報到,
之後我報左另一個月賽,5想甩人底麻
應承左人就要做到麻 冇辦法la~
5係5支持樂天ar 我都支持佢嫁

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-10 07:46 PM 發表
死亡A組
對聰聰黎講就5係la
佢打任何一組都冇分別

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-6-10 10:17 PM 發表
我嬲左你
叫聰聰呵番.....you

[quote]原帖由 聰聰 於 2009-6-15 09:16 PM 發表
我係 唔會哈哈........哈哈ar~ar~ [/quote

你ar~咪玩人la;titter 會嚇親人嫁;titter ;titter

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-15 09:46 PM 發表
嚇吓佢都好呀 好過我唔去呀!ar~ar~ 妳話係唔係@@@
你冇事就好la~咁你打得開心d la
我5玩la..你玩得開心d la~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-16 09:21 PM 發表
我放比你睇ar~ar~ 睇下我是不是會死ar~ar~   
哈哈~~聰聰好野 記得話比我知會5會死喎

發新話題
最近訪問的版塊