43 123
發新話題

【黃大仙月賽】6月20日(星期六) 7:00-10:00pm 觀塘乒高球會

好ar~ar~ 如果時間許可我都好想參加月賽!最好係星期五,六,日

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-2-28 01:04 發表

我會投入多d架喇
辛苦你啦! 要不要幫手,我可能會得,訂埸和計分ar~ar~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-28 12:06 發表

我又幫手 可以搵埋我嫁
妳幫手,我唔做!樂天,sorry!

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-28 12:20 發表

留位ar~ar~

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-5-7 20:03 發表
因為今星期日有個對我黎講好重要既數學比賽,
所以都無心搞住,
無謂搞左出黎準備唔夠令大家失望,
所以比賽再押後直至另行通知吧,
sorry
樂天! 預留佐位先的我們(16位),是否原封不動我們(16位)的位置有得比賽嗎?Thx

join~

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-5-24 22:17 發表
全港戊組冠軍都黎屈人機
全港青少年18歲以下(戊組)嫁,我依家都比人屈緊機ar~ar~

引用:
原帖由 jack 於 2009-5-24 23:54 發表

邊個咁勁屈到你機呀?
哥哥! 是"咩路D"

引用:
原帖由 jack 於 2009-5-25 00:02 發表

我早兩日都差 D 比佢炒, 不過佢好大方咁讓返我一盤 ~~ 佢好犀利, 識得拉側旋邊線出
她依家d球技進步神速, 我好快唔夠她打ar~ar~

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-5-25 00:11 發表
聰聰咁勁都仲未入過前四,我唔信....
邊隻前四呢?

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-25 00:03 發表

喂~我幾時屈過你(機)ar 你屈我就有
我屈妳邊到! 隻手定隻腳ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-25 00:15 發表

咪玩我啦~~ 你點會5夠我打...又呃人
我放水 ,唔係夠打囉ar~ar~

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-5-25 00:20 發表

特別規則:曾進入十八區月賽四強人士不得參與,請諒。
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
我之前無打過十八區月賽,我第一次打月賽 是真的~~~

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-25 00:20 發表

前4咪係產假囉 你有ar
前4咪係產假 ,妳有後6休養假ar~ar~

Confirmed,,,,,
本帖最近評分記錄

樂天! 我都好感動~ 比你呃佐我手電號碼給你ar~ar~   

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-5 22:37 發表

哈哈~你都會比樂天呃到 個電話號碼
哈哈....... 人總會有一時糊塗 ,因為我 樂天(做人的方式)ar~ar~

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-5 22:50 發表

咁你就落多2錢肉緊打樂天攪ga比賽la~ 佢一攪比賽你就第一個支持 第一個報名ar
我有大力支持嫁 樂天攪ga比賽,我第一時間會報名@@ 妳無支持他 妳無報名~

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-5 23:15 發表

之前佢攪月賽時撞岩我考試日期,(後黎佢又改期)所以冇報到,
之後我報左另一個月賽,5想甩人底麻
應承左人就要做到麻 冇辦法la~liness" />
5係5支持樂天ar ...
我都知妳是一個好有信譽的人,原來係錦~ 無辦法啦~ 樂天自己都有其他重要事要做,他都唔想改來改去 下次妳一定要幫襯下ar~ar~

43 123
發新話題
最近訪問的版塊