發新話題

【黃大仙月賽】6月20日(星期六) 7:00-10:00pm 觀塘乒高球會

【黃大仙月賽】6月20日(星期六) 7:00-10:00pm 觀塘乒高球會

留位名單:
1.pingpong
2.大吉
3.isamare
4.bond
5.TINYAU
6.artin
7.Augustmoon
8.yoyo_pang
9.米奇老苦
10.pusgary
11.simonko
12.小閒
13.廠長
14.聰聰
15.乒乓小子ben
16.alank
17.氣寒西北
18.UC101
19.James
20.raymondsir
21.alexlaw

22.crazycream22
23.stephen1019
24.將軍乒聯
25.天樂
26.yatwai
27.Jotam
28.jasontam

29.安仔
30.songyip
31.行仔
32.rmak2222

longing for

我會同 Logtin 討論本次月賽只容許本年未入過四強的人仕參加
各參賽者請注意 .
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

好呀 logtin, 會係幾時? 可能我黎到都唔定

我未入過四強....有機參加

論壇比賽是希望多d不同的人交流...打來打去都是果幾個靚仔, 我都有 d 悶
香港乒乓網

好ar~如果係星期六-日,我都可以參加

如果只係比未入過四強既人玩真係幾好,
因為次次月賽既得獎者都係個幾個,
變左好似我呢d咁既低手好難有「唔洗小組包尾」既機會,
比多d人打,大家識多d朋友,
more ball games,more friends...

我都好想打ga...不過一定要睇左你既時間先知...
今次觀塘個時間又唔啱啦

這三個時段應該可以方便更多人
1.星期五晚
2.星期六下午/晚
3.星期日下午

這兩個地點有足夠的場地比賽
1.彩虹道
2.蒲崗村

真是好主意,
終於有出人頭地,
揚名立萬的機會
不用小組包尾

好ar~ar~ 如果時間許可我都好想參加月賽!最好係星期五,六,日

唔唔...唔可以俾郭大俠咁容易就齊集一套~~ 呵呵...

ka lun你都攞唔少獎啦。論壇唔會咁小器,為咗唔俾我集齊一套獎牌就唔俾我參加。
不過我想搞清楚,咁做目的係希望唔想來來去去都係嗰啲人參加,抑或唔想來來去去都係嗰啲人攞獎。
若果唔俾入過四強嘅人參加,似乎就有啲分組嘅意味,咁能夠同不同組別(水平)嘅對手比賽嘅機會就會少咗。作為參加者,我只能夠話有好有唔好。因為參加論壇月賽就可以同不同水平嘅人比賽,點都好過俾幾百蚊去玩香港盃。

哈哈...郭大俠, 你講得好岩...言之有理~~
我都好支持今次月賽既做法....可以看到不同面孔既球員作賽, 確實唔錯...
一次比一次難打既月賽, 又提高了參加者既水平同可觀性...真令人期待..
不過呢期郭大俠真係fit 到爆~~~ 再係咁真的唔夠你打呀...^^

一次半次比其它人玩下姐... 唔好咁小氣
香港乒乓網

下次攪一次只比四強人仕參加
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-27 15:15 發表
下次攪一次只比四強人仕參加
年中能夠搞多啲不同性質嘅比賽當然就最理想啦,不過咁樣搞手就要投入多好多心血。

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-2-27 15:04 發表
哈哈...郭大俠, 你講得好岩...言之有理~~
我都好支持今次月賽既做法....可以看到不同面孔既球員作賽, 確實唔錯...
一次比一次難打既月賽, 又提高了參加者既水平同可觀性...真令人期待..
不過呢期郭大俠真係fit 到 ...
你追我逐先至好玩。ka lun你都唔好忘記有次月賽你小組贏我一鑊,爭牌又贏我一鑊
講起就火都嚟 聽日一於操行啲下星期再同你死過

Mao 哥 ~~~
我有d興趣做下計分, 幫下手wo...^^

發新話題