發新話題

【大吉月賽】五月份成績公佈

Raymondsir 厲害厲害!!!

我唔係阿賢呀!!
o( ^ (00) ^ )o

弓喜..天佑哥
我之前同佢打好似差吾多有十局
贏得個1-2局炸..強

弓喜埋raymondsir啦

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-26 10:40 發表
我唔係阿賢呀!!
下..............

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-5-26 01:08 發表
恭喜Raymondsir和天佑奪得冠亞軍

btw,天佑球技進步不少呢,加油
c hing~~~~~~~~~謝謝你嚕~~~~~~~~~~好想同你真正打番場

天佑..............你有好多fans...........

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-26 11:30 發表
天佑..............你有好多fans...........
@@咁岩千年難得一次4強內~~~佢地都係同情我姐~~~
我都係掹車邊~~~你強我咁多..........

引用:
原帖由 songyip 於 2009-5-26 02:57 發表
恭喜 raymondsir 和天佑, 榮膺冠亞軍, 勁!  

另天佑為廠爭光, 居功至偉, 繼續努力呀!
SONGYIP.......如果我有你一半咁勁,應該可以時常爭光@@

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-5-26 11:48 發表

@@咁岩千年難得一次4強內~~~佢地都係同情我姐~~~
我都係掹車邊~~~你強我咁多..........
天佑...我也是你粉絲啊~~~

引用:
原帖由 快弧 於 2009-5-26 01:24 發表
天佑西利吖,
果然係香港仔勇士
為南區增光
恭喜恭喜
弧兄~~~~關於教練預備班你快D過料比我好喎~~~~
我識一個在我心目中超超超超超超超超超超強既人在第一班已考,竟然全0分.........我都唔知點考好~~

tinyau 好波,同你打記得讓我分!!!!!

引用:
原帖由 天樂 於 2009-5-26 11:50 發表

天佑...我也是你粉絲啊~~~
SHIT~~~你都勁我咁多...星期三我要挑戰你~~~乒高見

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-26 12:03 發表
tinyau 好波,同你打記得讓我分!!!!!liness" />
讓......分......廠長兄........你現在玩野麼~~~~~你讓我5分我都要輸比你啦~~~~~

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-5-26 11:29 發表

c hing~~~~~~~~~謝謝你嚕~~~~~~~~~~好想同你真正打番場
隨時歡迎呢^0^

但你進步咁多,實在是可喜可賀呢,加油啊

而且拎到第二,是實力的表現呢,對自己有信心,就可以了

Tinyau同raymondsir都好勁抽架!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-5-26 12:23 發表

SHIT~~~你都勁我咁多...星期三我要挑戰你~~~乒高見
明晚我也要向你挑戰,呵呵

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-27 00:21 發表
Tinyau同raymondsir都好勁抽架!
HAHAHA~~~野田我現在不停段練手力....希望可以有你既絕焦 "野田抽激" 既 三份一力量.......

引用:
原帖由 天樂 於 2009-5-27 00:26 發表

明晚我也要向你挑戰,呵呵
我要挑戰你地

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-27 11:38 發表

我要挑戰你地
今晚我們來一場大廝殺~~!!!

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-5-27 00:15 發表

隨時歡迎呢︿0︿

但你進步咁多,實在是可喜可賀呢,加油啊

而且拎到第二,是實力的表現呢,對自己有信心,就可以了
天佑勁左好多
同raymound打到好激烈
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

發新話題