發新話題

【大吉月賽】5月24日(星期日) 14:00-18:00 大窩口體育館

已更新名單
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

已book 三個埸, 全部4-6pm

總結欠:  $28 x 3 = $84
               $15 x 1 = $15    (深水步球局)
                --------------------
                                 $99

沒問題

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-5 20:28 發表
沒問題
Good....

i join to be 後備~

我join!!=]
我個花名係:行仔/牛奶仔^^"
無論做既決定是錯或是對,,,只要決定過後不要後悔;!!》•
我個blog係:http://blog.qooza.hk/d60544

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-5 20:17 發表
已book 三個埸, 全部4-6pm

總結欠:  $28 x 3 = $84
               $15 x 1 = $15    (深水步球局)
                --------------------
                                 $99
Thanks so much!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-5 21:48 發表

Thanks so much!
野田你都係攬手呀,...............??

佢係搞手黎
超級助手.可以係話義工
超好人架呢

咁我呢???

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-5 22:09 發表
佢係搞手黎
超級助手.可以係話義工
超好人架呢
你仲好講?
無端端好似變左我攪咁,
幫你又話,
唔幫又話!!

個個都係有權利亦有義務
有權利去打好個比賽
有義務去交齊個款項

邊有得計

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-5 22:18 發表

你仲好講?
無端端好似變左我攪咁,
幫你又話,
唔幫又話!!
野田姐..........大吉係咁架la.......

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-5 22:22 發表

野田姐..........大吉係咁架la.......
咩wo  
你依家先係踩我咁話
下次整埋果d對賽表咁咪唔洗我呢個舉辦人
Good idea

我book咗2pm-4pm,
2號場啦!!

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-5 22:30 發表

咩wo  
你依家先係踩我咁話
下次整埋果d對賽表咁咪唔洗我呢個舉辦人
Good idea
你次次一有波打就咩都唔理,
仲好講??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-5 22:49 發表
我book咗2pm-4pm,
2號場啦!!
oh....thank you....!

唔該少主

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-5-5 22:50 發表

你次次一有波打就咩都唔理,
仲好講??
有波打更係唔理喇^_^
我學精左喇^_^"
下次整對賽表.之後癡埋d賽程果d野係到;
咁咪清楚理解

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-5 22:52 發表

有波打更係唔理喇^_^
我學精左喇^_^"
下次整對賽表.之後癡埋d賽程果d野係到;
咁咪清楚理解
落場打係亂D架la............

發新話題