發新話題

【大吉月賽】5月24日(星期日) 14:00-18:00 大窩口體育館

幾多先...........可能下線第一都分到$10.....

有會員向本人反映是次活動以獎金作為獎品會否增長"賭波"此行為
在此解釋一下
本人事前亦有考慮過此問題.
將獎金拎黎購買膠皮或板  贏家亦不能善用,那麼用家也可以轉售用途
倒不如以獎金作為獎品.讓贏家購買有需要既產品
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

講講下又好似係

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-13 20:04 發表
講講下又好似係
求其la...咩都好

更新獎品

更新了名單

我confirm...

I confirm~

我會抽空來一 看 asdf 的風采
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Hi,

Confirmed. thanks

Joec

我再confirm....

更新

Confirm

confirm

既然無準備禮物既點解唔減報名費?
反正大家都係happy下之ma,
如果每人減10蚊,
都仲有290蚊可做獎金,
大吉可以考慮下

100,75,50
30,20,15

都唔錯呢

幾時抽籤呀.......???

20號抽

#245  有得諗

-$10都好woo.........

應大家所求. . .減左呢個費用

發新話題