發新話題

【大吉月賽】5月24日(星期日) 14:00-18:00 大窩口體育館

【大吉月賽】5月24日(星期日) 14:00-18:00 大窩口體育館

活動資料
日期 : 5月24日
時間 : 2:00-6:00pm (4 小時)
各額 : 16
費用 : HK$30
賽制 : 4人一組(3局2), 首兩名上線(5局3), 次兩名下線 (3局2)
奬項 : 獎金
地點 :大窩口體育館[確定]

Remark :
1) 所有新參加者請留電話
2) 所有參加者需在比賽前一週在 Forum 再 Re-Confirm 能否出席
3) 若臨時不能參加者, 請在比賽前一星期網上留言或 PM 本人. 以便位置給其它網友

名單:
1.大吉[confirm]
2.太陽之子[confirm]
3.野田妹[confirm]
4.isamare[confirm]
5.raymondsir[confirm]
6.joec[confirm]
7.天樂[confirm]
8.
9.skyer[confirm]
10.pingpong[confirm]
11.Gordon[confirm]
12.asdf[confirm]
13.martin[confirm]
14.賢[confirm]
15. TINYAU[confirm]
16.lemon仔[confirm]

WAITING LIST

哩民84元  (另外我本人欠佢15元)
太陽28元
野田28元

480-168=312
撥款12蚊入其他項目(例如買乒乒波果d)
即有300蚊作為獎金
上線:
第1名:90
第2名:70
第3名:50
下線
第1名:30
第2名:20
第3名:10

是次活動只作鼓勵用途.
亦因本人想響應環保.
製造更少固體廢物(例如.獲得獎品的玩家不會使用或轉售等)
讓更多選擇空間給會員選擇自己想購買的東西

a組:pingpong  太陽之子  asdf  
b組:Gordon  isamare  skyer  joec
c組:大吉   天樂   賢   martin
d組:lemon  tinyau  野田  raymound

君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

join!

join~~

點解唔係星期6?
我星期日唔得= =

我想參加 !!

要不要幫你book場呀........??

join

Hi,

Join. thanks

Joec

已更新條list  
Book場果到會搵人幫手

1) 你打錯我個名呀!
2) 不用我幫手book場???

1.)改返
2.) 可能要

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-3 19:07 發表
1.)改返
2.) 可能要
須要我出sound, 我一定support you!!

賢Join 0o0  我有你msn.
我依家出去食野;返黎先加你個名@.@

Raymond   我今晚答你

Join

join

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-5-3 20:55 發表
我去觀戰
點解唔join呀??

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-5-3 20:58 發表
波屎,練好先jion
不用怕....

得返最後3個位

引用:
原帖由 大吉 於 2009-5-3 21:41 發表
得返最後3個位
有眼睇la.......

發新話題