發新話題

【狂龍乒聚】之 球技切磋局 五月二十一日 (星期四)

【狂龍乒聚】之 球技切磋局 五月二十一日 (星期四)

宗旨:希望透過每次不同的來賓與我們隊中各會員切磋球技,More ball fans, More fun!!
時間:7:00-10:00 pm  三小時
地點:Shum Shui Po 北河街市政體育館 五樓
費用:每人三十 元

嘉賓名單:

1.  thynk
2.  nixonwin
3.  fai
4.  Ah LUI

每檯維持三至四人使用。
五局三勝十一分,兩上兩落制 ,單打或雙打皆任意組合。
新的參與者請 pm 或 e-mail address 留聯絡電話,謝謝!

乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

報名

thynk, Welcome!!

join, thx

nixonwin, Welcome!!

I Join

push

Hello, Mr. Fung

Brother Fai, long time no see la!!
It is our pleasure to meet  U all at SSP really!!!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2009-5-19 14:26 發表
Brother Fai, long time no see la!!
It is our pleasure to meet  U all at SSP really!!!!
bd_fan 兄, 你太客氣喇...你地受埋我玩, 我已經很高興! 到時見!

引用:
原帖由 Fai.. 於 19-5-2009 19:15 發表

bd_fan 兄, 你太客氣喇...你地受埋我玩, 我已經很高興! 到時見! liness" />
切磋球局,彼此友誼比試,交流乒乓心得.......就是狂龍乒聚的目的!明晚見!

引用:
原帖由 andrecwc 於 20-5-2009 12:20 發表
如果淨係嚟睇, 得唔得?
o岩o岩打返乒乓球幾個星期 (成廿年冇打).. 但係個波友唔打得.
覺得無理由停o左唔打..想結識多 D 鍾意打波o既朋友 ^_^
唔知大家歡唔歡迎我呢 D 老人家
歡迎!
老人家?係呢度你未算!

發新話題