發新話題

【青少年讓分月賽】獎品

【青少年讓分月賽】獎品

【青少年讓分月賽】,我有很多網上朋友的孩子都有參加, 很熱鬧,

我有一塊 Stiga  Offensive Classic (CR-WRB)橫板, 正手Sriver -EL, 反手狂飈III,  買咗冇用過的,想捐出來做獎品!

請 Mao 兄安排!

各位小朋友及家長, 到時玩得開心D, 影多D 靚相來分享

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +100 代表網友多謝你 2009-5-21 12:27

咁多. 咁要多謝你先.
因為報名情況太熱烈. 為了小朋友玩得更開心. 現由 20 名增加至 24名.
奬牌數目亦會由 10 個增加至 15 個.....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

嘩, 增至24名? 好熱鬧呀!
bluesky: 點解吾見你囝囝報名?

引用:
原帖由 kaka061011 於 2009-5-17 12:03 發表
嘩, 增至24名? 好熱鬧呀!
bluesky: 點解吾見你囝囝報名?
他要準備6月初學校考試!

明白. 比心機, 考好d.

Bluesky真係好 .............

橫板我用直架

有無人捐直

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-17 13:06 發表
Bluesky真係好 .............
Thanks !

引用:
原帖由 vickyw288 於 2009-5-17 14:06 發表
橫板我用直架
赢咗 這橫板,  用作紀念吧!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-17 13:17 發表
唉 ...... 我都好想參加呀 ......
Thanks Bluesky 先!

咁要搞返個由17--26, 27-36, 37-46, 47-56, 57-66歲讓分賽

每細一歲要讓一分

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-5-17 19:11 發表

赢咗 這橫板,  用作紀念吧!
咁都係既

怎樣參加青少年讓分月賽?

問題是我還在國內, 未知有無時間取.....希望可以. 先謝 bluesky
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 15# 的帖子

我明天返尖沙咀上班(平時在大陸), 請問有冇網友可幫手, 在地鐵或火車站交收! 幫帶此獎品交Mao兄

Thanks !

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-5-19 19:42 發表
我明天返尖沙咀上班(平時在大陸), 請問有冇網友可幫手, 在地鐵或火車站交收! 幫帶此獎品交Mao兄

Thanks !liness" />liness" />liness" />
昨天臨收工找到網友Kaka061011  幫手帶此獎品交Mao
, 約他在其家附近地鐵站交收!

第一次見Kaka   ,一睇就是一位慈父相,

他星期日帶囡囡去比賽, 大家睇又下有冇同!

吾好玩我啦. 慈父有樣睇? ....吾通肥左少少, 中年左少少  就叫慈父?  吾怪得之, 中年人大多有肚兜, 個個都系慈父....
本帖最近評分記錄
  • Bluesky +10 帮忙取比賽獎品 2009-5-21 22:57

引用:
原帖由 kaka061011 於 2009-5-21 12:59 發表
吾好玩我啦. 慈父有樣睇? ....吾通肥左少少, 中年左少少  就叫慈父?  吾怪得之, 中年人大多有肚兜, 個個都系慈父....
哈...哈..哈, 這是你比我的 first impression!

你咁樣形容自己(肥左少少, 中年左少少), 比賽當日肯定冇人估到你係 Kaka 啦!這全是相反的!

發新話題