21 12
發新話題

Joel....你在那裏 ar ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

Joel....你在那裏 ar ?

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我..? 我0係英國呀貓貓兄

英國那裏....本來我六月去....不過而家唔去la.....因為無錢買特敏福
香港乒乓網

我大學呢就叫 loughborough university,係leicester附近
tamiflu? 哦,, 其實都唔洗咁擔心.. 雖然係有唔少case但係呢度D人都冇乜點呀
可能比較空曠卦, 大家都唔係好擔心, 多數都係拎swine flu黎開玩笑

6月黎?.. 我6月頭有個weekend會去london上course呢..!! 黎探下我啦

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-5-15 21:13 發表
我..? 我0係英國呀貓貓兄
幾時回港呀...??

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-5-15 21:23 發表
我大學呢就叫 loughborough university,係leicester附近
tamiflu? 哦,, 其實都唔洗咁擔心.. 雖然係有唔少case但係呢度D人都冇乜點呀
可能比較空曠卦, 大家都唔係好擔心, 多數都係拎swine flu黎開玩笑

...
以往每年我都到 Birmingham 走兩轉. 不過近年公司無錢, 我又無錢, 所以唔去.
London 有時我都會去下, 不過住 london 太貴, 無錢
其實我知你在外國, 有點擔心你, 所以未問候下你
回來記得通知聲.....we will prepare red-carpet for u
香港乒乓網

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-15 21:23 發表

幾時回港呀...??
我6月20號落機呀.. 如果我早一日返既都會參加你既哩民月賽嫁.. 可惜呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-15 21:29 發表

以往每年我都到 Birmingham 走兩轉. 不過近年公司無錢, 我又無錢, 所以唔去.
London 有時我都會去下, 不過住 london 太貴, 無錢
其實我知你在外國, 有點擔心你, 所以未問候下你
回來記得通知聲.....we will ...
咁又係, 我都好少去london,實在太貴啦!!
多謝你呀貓貓兄, 突然之間覺得hkttf好warm, 有人會記得我同埋關心我呢
我好快返嫁啦.. 唔洗擔心, 到時你同46兄一定要指點指點下我呀

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-5-15 22:02 發表

我6月20號落機呀.. 如果我早一日返既都會參加你既哩民月賽嫁.. 可惜呀
oh....7月我reserve一個位比你...............

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-15 22:05 發表

oh....7月我reserve一個位比你...............
好呀, 謝謝..

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-5-15 22:24 發表

好呀, 謝謝.. liness" />liness" />
haha....鬼叫我記得你咩............!

Joel 姐姐,
妳記唔記得我呀哩民西灣河球局同妳打過哥個細路女呢
暑假有冇機會再打過

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-15 22:29 發表

haha....鬼叫我記得你咩............!
梗係記得我, 我打波咁屎..!!
呢個暑假會操fit D嫁啦  

引用:
原帖由 cheung 於 2009-5-15 22:51 發表
Joel 姐姐,
妳記唔記得我呀liness" />哩民西灣河球局同妳打過哥個細路女呢
暑假有冇機會再打過
我記得, 你係哩民sir個學生呀MA
梗係可以啦, 叫哩民sir0係我地呢邊搞多D球局仲好啦..
唔好成日都係荃灣個邊.. 太遠啦..!!

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-5-15 23:56 發表

我記得, 你係哩民sir個學生呀MA
梗係可以啦, 叫哩民sir0係我地呢邊搞多D球局仲好啦..
唔好成日都係荃灣個邊.. 太遠啦..!!
你返左香港先算la........

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-5-15 23:59 發表

你返左香港先算la........
車 考完試就返啦... 不過未開始溫書之MA

引用:
原帖由 joel_25 於 2009-5-16 00:04 發表

車 考完試就返啦... 不過未開始溫書之MA
返左HK就話我知la下.....

joel姐姐...大家都好掛住妳呢...快d返來呀

貓流感 HCNC(HC=headsome cat )
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-5-16 00:26 發表
joel姐姐...大家都好掛住妳呢...快d返來呀liness" />
大家? 我估唔係好多hkttf人識得我嫁者.. 但係你地已經暴露左我既身份啦...
joel姐姐..

21 12
發新話題