發新話題

2009【小精英月賽】5月24日 (星期日) 4:00-8:00pm 觀塘冰高球會

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-5-24 22:16 發表

如果你打...我都要讓1分-,-
天呀...真唔公平
ar~ar~所以我唔去打! 話是話!如果我去你好似都要讓我1分ar~ar~

你讓我4分,我都要輸,
仲要我調轉...

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-5-24 22:26 發表
你讓我4分,我都要輸,
仲要我調轉...
我細過你嗎? ar~ar~

你同melody都細過我

【青少年月賽】賽後分享

代佢地謝ar貓

唔`好讓咁多分 最好LAliness" />liness" /> 順便講搞多D小朋友比賽就好LA

好玩 ! Support 貓哥等仝人繼續舉辦。
我女兒雖成為 1/3 的無獎者 ,但得著 非淺。

沒有今天的重創,
那來明天的啟發!
沒有今天的失敗,
何來明天的成功!

TKS ..........  TKS .............  !!!!!   

貓哥, 非常好玩, 我女兒雖然冇獎牌 ,
但可以同噤多大朋友小朋友玩, 真是十分開心
希望可以多啲哩類型d比賽, 最好可以分年齡組別,
不會相差那麼大
最後, 多謝貓哥盡心盡力搞比賽

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-25 10:54 AM 發表

尋日一個 15 碎既 同 一個 6 碎比賽 , 讓 9 分 , 15 碎的勇猛的作戰 , 6 碎 1 球瀨網 加1 球滴死 搞掂 .... 哈哈哈 .... 好精彩 ... 沖沖 , 汝落場都可能會
4哥~乜呢d5係你ga絕蕉黎咩 1 球瀨網 加1 球滴死 呢位小朋友都用到真係好技術ar

多謝猫兄及各出力的師兄師姊:
禽日囡囡玩得好開心, 完場後仲想繼續在乒高留低練習.
我個人就覺得好成功, 為小朋友帶來一份喜悅, 及增加了她們對乒乓球的興趣.
而事實上, 一日一連比賽幾場, 已等於囡囡過去一年參加區賽+恒生+青少年.  平常囡囡上訓練班是沒有打分的, 閒時只是對住好屎的爸爸練習, 真的沒有什麼實戰經驗. 眼看囡囡由第一場比賽戰戰兢兢, 到越打越想打的那份精神, 希望她一生都不會離棄乒乓球.

再次多謝曾手下留情的戰友, 好開心認識到你們.

多謝各位 thanks a lot

貓兄............好多人支持你woo..............!!

我們的比賽與外面有點不同.
1) 外面大部份是單淘汰. 輸左便要 out, 我們輸左都可以打好多場. 基本上 win / lost 打的場數是相等的

2) 今次的目的其實是比 小朋友 (是小朋友) 玩, 所以讓分會讓得好多, 所以亦製造了不少驚喜的賽果.  所以在此亦要多謝一些大朋友 (15-16碎的), 我知你地輸得好可憐....唔牢要, 下次你們打公開月賽是不需要讓分的

3) 我們也想攪, 但要訂一個場 6-7張枱連續 4 小時不是一件容易的事.  下次我們會考慮去其它私人球館, 不過私人球館的收費相對會較高 (約 HK$40) / 小時. 所以我們要再計劃下.

anyway 多謝每一位小朋友參與, 沒有奬的小朋友也不要失望, 希望你們也樂在其中
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

其實唔一定係比賽,搞d小朋友球局都得。

恭喜舉辦成功, 小朋友玩得高興, 家長睇得開心

ccccccccccccccccccccccc

Tenergy 05 + 64

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題