發新話題

2009【小精英月賽】5月24日 (星期日) 4:00-8:00pm 觀塘冰高球會

貓兄,我11月出世,可以讓少一分

增加至20人,good~
分組賽有得打多場....
咁讓睇落去真係讓分讓到暈...

6歲,6歲半,8歲,10歲...
9分,7分,5分...

我買以信嬴

其實咩叫讓分賽? 系咪每局都讓成 7分/ 9分?(咪好難打) 定系讓9分, 除反3局? 或者第一局讓9分, 之後2局 0:0 開始?

昨晚, 跟囡囡講過此賽事, 佢好開心呀, 仲猛問幾時打. 小朋友真系有得玩就開心.

cfm

其實是次比賽主要是比小朋友有机會 ko 大朋友
16 vs 8 要讓 8 分, 每場都是, 一不留神便.......

為玩得更開心...
今次上下線各設 冠亞軍殿  .....至於還有兩個優異奬....等我唸下先
換言之有一個獎....雖然不是人人有份....不過有 50% ...小朋友努力, 大朋友當心
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

貓兄呀~~~~~我11月生日架>.<

有成10個獎咁好~不過都應該無我份

如果打既我唔想人地讓 讓左我打win都唔光彩

引用:
原帖由 kaka061011 於 2009-5-13 11:47 發表
其實咩叫讓分賽? 系咪每局都讓成 7分/ 9分?(咪好難打) 定系讓9分, 除反3局? 或者第一局讓9分, 之後2局 0:0 開始?

昨晚, 跟囡囡講過此賽事, 佢好開心呀, 仲猛問幾時打. 小朋友真系有得玩就開心.
打波要認真唔可以玩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-11 18:52 發表
年齡 : 6 - 16歲或以下

賽制 : 四人一組, 3 局2勝, 小組單循環, 4出2首兩名打上線, 次兩名打下線

讓分 : 按年齡相距讓分,
           如 8 歲 vs 12歲, 12歲需讓 4 分,
           如 10 歲 vs 16 歲, 需 ...
影多相小朋友可愛的相呀!
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

我同女兒heiyin報名, 10歲

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-11 18:52 發表
1) Logtincom (16 years old )
2) 大吉 (15 years old )
3) is am are ( 15 years old )
4) alexlaw
5) crazycream22 ( 15 years old )
6) yy3324 ( 10 years old )
7) Tim Chan ( 6.5 years old ), G9 R* E5 ...
TT729 的女兒  :  Wing Chan (8 years old)

TKS.

引用:
原帖由 vickyw288 於 2009-5-13 17:48 發表

打波要認真唔可以玩
哈哈, 系架; 我叫女女玩得認真d啦.

9分:3

8分:2

7分:2

5分:3

4分:1

3分:1

平:1

我好有信心會全輸囉...

開失一球,一球迪死...ko

參加左LO 如果WIN 左送塊F1就好LA

wow~又多個丙組水平

仲有無位 ?

留多個位, logtin's fd

原來都好FULL woo..............

發新話題