136 1234567
發新話題

2009【小精英月賽】5月24日 (星期日) 4:00-8:00pm 觀塘冰高球會

2009【小精英月賽】5月24日 (星期日) 4:00-8:00pm 觀塘冰高球會

年齡 : 6 - 16歲或以下

賽制 : 四人一組, 3 局2勝, 小組單循環, 4出2首兩名打上線, 次兩名打下線

讓分 : 按年齡相距讓分,
           如 8 歲 vs 12歲, 12歲需讓 4 分,
           如 10 歲 vs 16 歲, 需讓 6 分
          (以當天比賽歲數為準, 需預備身份證明文件, 如手冊或身份證)

奬項 : 冠亞季殿 及 下線優異奬

費用 : HK$40

有興趣參加者, 請 PM 本人留電話, 及在此留言 (同時留下年紀資料)

是次比賽不設女子讓分

( 若有甲組或乙組打, 不需要讓他們分)
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

1) Logtincom (16 years old )
2) Siu_b
3) 2254 (7.5 years )
4) logtincom's friend
5) crazycream22 ( 15 years old )
6) yy3324 ( 10 years old )
7) Tim Chan ( 6.5 years old ), G9 R* E5 ^+ c! w, Z  m2 w* y4 `. _
  C3 l' d" q0 Q' Q% x
8  Jeff Chan ( 6.5 years old)
9) kaka061011 (8 years old )
10) smallstar 02
11) smallstar 01
12)marco1226  (11years old)
13)hohoho o2 ( 7 years old ) 待覆
14)hohoho 01 ( 7 years old ) 待覆
15)cuber (8 years old ) 待覆
16)Yee Shun ( 6.5  years old ) cfm

17)tt729

18)vickyw (12years old)

19)nic (10years old)

20)cheung ( 10years old)

------------------------------------------------------------------------------------------

4:00-4:30 熱身 (六張枱)

4:30-6:00 分組賽 ( 四張枱 ), 另兩張枱 (熱身)

6:00-8:00 複賽 (四張枱), 另兩張枱 (私片)

每組首兩名出上線, 打上線 (五局3)  首四名有奬牌

每組次兩名出下線, 打下線 (三局2) 下線首名有優異奬牌

每組最后一名出下下線, (三局2)

不管輸 win 我們都提供足夠的乒乓球枱供各位小朋友玩, !!!

香港乒乓網

join-0-我今年本身17歲..但未生日
咁算吾算16歲啊-0-

如果6歲對16歲咪讓10分-0-

有興趣呀!!!

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-5-11 18:58 發表
join-0-我今年本身17歲..但未生日
咁算吾算16歲啊-0-
算 16碎...只要比賽當天未生日, 未 16碎, 可以 join
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-11 19:02 發表

算 16碎...只要比賽當天未生日, 未 16碎, 可以 join
同意!  計出生日期!!

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-5-11 18:59 發表
如果6歲對16歲咪讓10分-0-
如果你 16碎  vs 一個6碎的, 應該讓 10分無問題 wor.....對自己要有信心
好多 6 碎連拋波都都色
香港乒乓網

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-5-11 19:00 發表
有興趣呀!!!
if u join , pm your phone and age to me, tks!
香港乒乓網

同年紀, 男仔會唔會讓分比女仔

引用:
原帖由 cheung 於 2009-5-11 19:07 發表
同年紀, 男仔會唔會讓分比女仔
今次不用讓女仔分
香港乒乓網

但我睇下有冇勁人打先,有就費事打啦...

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-5-11 19:19 發表
但我睇下有冇勁人打先,有就費事打啦...
你本身都好勁 la
香港乒乓網

我打,但兩個鍾夠唔夠打?

邊個抽到以信真係唔好彩,起碼讓幾分
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 how old r u ? 2009-5-11 20:36

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-11 19:22 發表

你味勁人囉
唔好玩啦,46哥...

咁我報名啦...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-11 19:04 發表

如果你 16碎  vs 一個6碎的, 應該讓 10分無問題 wor.....對自己要有信心
好多 6 碎連拋波都都色
可惜以信唔係呢

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-5-11 20:16 發表
我打,但兩個鍾夠唔夠打?

邊個抽到以信真係唔好彩,起碼讓幾分
我93年呀
不過我鍾意同差唔多年紀既人打,
唔係太鍾意同大人打,
特別係好邪個d...

136 1234567
發新話題