發新話題

【乒工廠】給今天參與偉裕杯的廠友

聰聰,好謙呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-11 12:54 發表
乒工廠輸的原因

1) 廠長沒有打
2) wayne ka lun 也沒有打
3) 44_66 沒有打單打
如果以上原因都可實現,乒工廠可以攞冠軍

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-5-11 13:09 發表
old cake同粒仔輝真係好勁,偶像James同4466亦合作無間,又係互靚仔組合,冇外援的乒工廠值得驕傲!恭喜廠長的努力的成果!
加菲,我有留意你比賽,打得不錯.

弓起弓起

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-11 18:53 發表

下次我地再夾傷打 , 然後下年打學界傷打
好呀! 下次我地再夾雙打! 下年可以打學界雙打ar~ar~

其實昨天我打了三單一雙,最滿意的一場係同聰聰夾的雙打,大家之前都無夾過,打雙打的時侯都講吾够三句,大家都係隨心意去打,估吾到有好多波都打到,大部份都係進改得分,吾通真係咁夾?下次搵幾會再試下,
今次多得廠表俾機會我試左兩件咁正的甲組,我的死穴出晒來,真係要諗下...
廠長要俾D指引我好喎,
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-5-12 01:05 發表
其實昨天我打了三單一雙,最滿意的一場係同聰聰夾的雙打,大家之前都無夾過,打雙打的時侯都講吾够三句,大家都係隨心意去打,估吾到有好多波都打到,大部份都係進改得分,吾通真係咁夾?下次搵幾會再試下,
今次多得廠 ...
ck.....不如你先比d指引我點輸少d比你la...

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-5-12 01:05 發表
今次多得廠 ...
心有0犀??
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-5-12 20:35 發表

心有0犀??
我都有同你"心有靈犀"打雙打 ar~ar~

引用:
今次多得廠 ...
ck叔叔~ 我都覺得同叔叔你夾雙打真係好夾~ 下次搵幾會再夾下ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-12 23:28 發表
ck叔叔~ 我都覺得同叔叔你夾雙打真係好夾~ 下次搵幾會再夾下ar~ar~
希望有更多新組合出現!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-11 12:34 發表

不材已經 盡哂力 .. 亦好 享受 同 kc 哥打波 liness" />  ... 謝謝你地搞左個高質數既比賽 liness" />
仲未好返ger?
病都打,真是精神可+
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

sorry! 打擾你地,請問邊到有賽果睇?

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-13 09:56 發表

就死得 , 做定白金 隱陣 d
4哥! 你死佐 出年點可以同我學界夾雙打呢??????

廠長!  請問有無打"偉裕杯"我們大家一齊影的相片睇! 我好想睇到ar~ar~ 請放上來! ThankYou!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-13 22:46 發表
4哥! 你死佐 出年點可以同我學界夾雙打呢??????
係6爺~
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

發新話題