46 123
發新話題

【乒工廠】給今天參與偉裕杯的廠友

【乒工廠】給今天參與偉裕杯的廠友

james:發揮應有水平!! 仍然係我地ace!!!

oldcake : 力抗朱x宇 11:9, 11:7, 11:9,需敗尤榮,亦發現新的雙打組合,得益不少!!!

44 66 : 帶病上陣,出盡全力,場場發揮應有水平!!!!精神可嘉!!

粒仔輝 : 爆了某乙組球員,成為出線間接功臣,鬥心無限,係我地全日MVP....!!!

聰聰 : 未能讓你打單打賽事,十分抱歉,但令我發現你雙打同樣利害,將來我有更多選擇!! 比心機呀!!

kin : 我對不起你! 令你未能出席比賽,我真的十萬個對不起,但你未抱怨一句,亦留低支持隊友,實在難能可貴!!!

我地八強止步,但沿用乒工廠的班低,已令我感覺自豪,亦證明我眼光冇錯,大家都係有實力的! 是嗎????????

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-11 01:07 發表

oldcake : 力抗朱x宇 11:9, 11:7, 11:9,需敗尤榮,亦發現新的雙打組合,得益不少!!!

44 66 : 帶病上陣,出盡全力,場場發揮應有水平!!!!精神可嘉!!

粒仔輝 ...
多謝各位乒工廠友好的參與,在今日創造了很多精彩的賽事,希望不久可以再交流一番,thx

朱曉宇???????

最後有無名次?

自己打得几開心,但發揮一般,相信系對外比賽打得少.另外,今日隊友都發揮得好好.

弓起弓起呢......最緊要係玩得開心!
廠長要請食飯啊?咁就要大搞啦~~~~

炸聞 KC 狀態大勇...KO 乒工廠第一猛將.....此話當真
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-11 11:14 發表

大賽贏猛將 , 冇野好講啦 .. kc 又要請食飯
講真,都是僥倖而已,而且同brother佢太好朋友,兼太熟大家波,下次要贏也很難呢

但當時整體比賽氣氛都是一流,而46在雙打時也很集中和緊張,完全體現出團體和運動精神

加油呀~  各位廠友...支持你地呀~~~
下次要努力努力....

乒工廠輸的原因

1) 廠長沒有打
2) wayne ka lun 也沒有打
3) 44_66 沒有打單打
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-11 12:54 發表
乒工廠輸的原因

1) 廠長沒有打
2) wayne ka lun 也沒有打
3) 44_66 沒有打單打
仲有一個原因,冇請衰貓坐鎮

仲有冇左廠長的小花打氣
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-5-11 13:04 發表
仲有冇左廠長的小花打氣
小花???

old cake同粒仔輝真係好勁,偶像James同4466亦合作無間,又係互靚仔組合,冇外援的乒工廠值得驕傲!恭喜廠長的努力的成果!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-5-11 13:09 發表
old cake同粒仔輝真係好勁,偶像James同4466亦合作無間,又係互靚仔組合,冇外援的乒工廠值得驕傲!恭喜廠長的努力的成果!
呢d係大家圑結的力量!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-5-11 01:07 發表

粒仔輝 ...
多謝! 廠長比個機會我可以同廠友"共同進退",我是第一次同球會打的賽事,oldcake叔叔,james哥哥,粒仔輝哥哥,4466哥哥,kin哥哥,我可以同你們一齊打比賽十分高興和榮幸,同時我和oldcake叔叔,,粒仔輝哥哥,4466哥哥,我們是第一次夾雙打的,又從未夾過可以有錦好水準,已經好好!我原來都好喜歡夾雙打ar~ar~希望我可以下次再有機會啦~ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-11 16:43 發表

多謝! 廠長比個機會我可以同廠友"共同進退",我是第一次同球會打的賽事,oldcake叔叔,james哥哥,粒仔輝哥哥,4466哥哥,kin哥哥,我可以同你們一齊打比賽十分高興和榮幸,同時我和oldcake叔叔,,粒仔輝哥哥,44 ...
放心啦!! 將來你地成班後生仔大把機會ga!!

46 123
發新話題