發新話題

【成績公佈】2009 東區月賽

【成績公佈】2009 東區月賽

1. Pun
2. Wilosn
3. James007
4. 小BoBo
5. 粒仔輝
6. Mao
7. Songyip
8. 閃電文
9.
10.
11.

17. 廠長
18. Moneytom
唔記得, 要等 46 的資料

*** 唔好爆中文名

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-2 23:38 發表
1. Pun
2. Wilosn
3. James007
4. 小BoBo
5. 粒仔輝
6. Mao
7. Songyip
8. 閃電文
9.
10.
11.

17. 廠長
18. Moneytom
唔記得, 要等 46 的資料
又係阿盤win..........勁!!

亞盤碎料來姐. Raymondsir 應該可以輕易 KO 他
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-5-2 23:47 發表
亞盤碎料來姐. Raymondsir 應該可以輕易 KO 他
係輕易比佢 KO 才對..........!!

其實我想去睇下..,不過我驚h1n1..呵

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-5-2 23:51 發表
其實我想去睇下..,不過我驚h1n1..呵
你走宝la.
p.s. 鞋俾咗人la。

我知..吾緊要啦..其實我打算比我個fd既..
佢屋企好窮既..我吾想佢洗咁多錢買個對鞋
所以咪睇下有冇囉
吾緊要啦

唔好哭 la...輸第五場 11:9 是可憐一點, 下次努力
香港乒乓網

[quote]原帖由 bond 於 2009-5-3 01:01 發表

咁又真喎!
o( ^ (00) ^ )o

黑到頂點

引用:
原帖由 44_66 於 2009-5-3 02:09 發表

吾仲要比兩次波鐘
意外係難免

treekei不要串46

so exciting !
ae pun won 3 championship consecutively.......
it's time someone to stop him
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

Gary 好波
mkl好波(我講緊邊個?佢自己知! )
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

發新話題