發新話題

【深水步球局】5月23日 (星期六) 下午7:00-9:00

sorry 果晚要去食飯o黎唔到啦

ok!

Sorry , 23/5 未能參加 ! 20/6 如有位 , 可否加多一位 , 共3人(女). 謝 !

引用:
原帖由 kwai9999 於 2009-5-20 15:16 發表
Sorry , 23/5 未能參加 ! 20/6 如有位 , 可否加多一位 , 共3人(女). 謝 !
sorry, 20/6 is very full...

Hi,

Confirmed. thanks

Joec

引用:
原帖由 Joec 於 2009-5-20 16:51 發表
Hi,

Confirmed. thanks

Joec
noted..!!

push

push

raymondsir:我想來玩一個鐘7-8pm,可以嗎?
本帖最近評分記錄
智慧生於煩惱而用於煩惱
快樂源於知足也在於惜福

引用:
原帖由 sensorfai 於 2009-5-22 12:33 發表
raymondsir:我想來玩一個鐘7-8pm,可以嗎?liness" />
ok!! welcome!!

push

Might I join, thanks.

可唔可以join住先,應該來到!

引用:
原帖由 oper8648 於 2009-5-22 19:32 發表
Might I join, thanks.
welcome

我又黎
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

太遲
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 kkko 於 2009-5-22 21:07 發表
可唔可以join住先,應該來到!
Welcome

I want to join. Please

引用:
原帖由 c3t2 於 2009-5-23 01:25 發表
welcome!
但要做住後備先...........

引用:
原帖由 c3t2 於 2009-5-23 01:25 發表
sorry!  已滿!
不好意思, 你是後備! 請不要出現!!
因你出現都沒有位置比你打了.........!!不好意思!!

發新話題