發新話題

【全港運動會 2009】

學4哥果句.....真係黑呀!!!

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-5 23:38 發表
學4哥果句.....真係黑呀!!!
你有幾黑呀! 有我幸運星係你身邊,點會黑姐ar~ar~

加油ar!!
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-5 11:48 PM 發表

你有幾黑呀! 有我幸運星係你身邊,點會黑姐ar~ar~
去到體育館冇得出賽,比人宣佈棄權

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-5 23:53 發表

去到體育館冇得出賽,比人宣佈棄權
唔係呀! 點解會比人宣佈棄權!

因.....唉!!!! 未齊人囉

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-6 00:10 發表
因.....唉!!!! 未齊人囉
邊個人未到! 全運會寫明你混雙進級嫁(5月17日)打比賽的 我真係唔明呀???????

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-6 12:16 AM 發表

邊個人未到! 全運會寫明你混雙進級嫁(5月17日)打比賽的 我真係唔明呀???????
17號係個人賽,今晚係隊際賽

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-6 00:27 發表

17號係個人賽,今晚係隊際賽
我被你吹乒乓! 原來隊際賽! 邊個人無到呀????? 細細聲講比我ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-6 12:33 AM 發表

我被你吹乒乓! 原來隊際賽! 邊個人無到呀????? 細細聲講比我ar~ar~
車~ 你都冇問過我,我點話你知ar

我聽晚又要去打隊際賽la 希望5會又.....

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-6 10:30 發表

車~ 你都冇問過我,我點話你知ar

我聽晚又要去打隊際賽la 希望5會又.....
嘻嘻~ 是呀!sorry~ 為(屯門)聽晚要加油~~ 希望唔好會又係.....錦ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-6 12:31 PM 發表

嘻嘻~ 是呀!sorry~ 為(屯門)聽晚要加油~~ 希望唔好會又係.....錦ar~ar~

引用:
原帖由 263 於 2009-5-6 12:32 發表

263我的好朋友~~ ( ) <--這樣表情是什麼呢???ar~ar~ 哈哈.....哈~~~

無奈

引用:
原帖由 263 於 2009-5-6 12:58 PM 發表
無奈
你無奈....我尋晚無奈+無聊 有得睇冇得打

引用:
原帖由 263 於 2009-5-6 12:58 發表
無奈
朋友你真係知我心意0-o 我都好無奈ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-6 12:31 PM 發表

加油我就一定會 希望爭取到出線啦

引用:
原帖由 melody 於 2009-5-6 13:07 發表

你無奈....我尋晚無奈+無聊 有得睇冇得打
他講我心聲姐ar~ar~ 妳唔好錦努氣~~~ 我都知尋晚妳好無引~~~ 妳乖呀! 唔好鬧我個朋友啦~~~ ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-6 01:18 PM 發表

他講我心聲姐ar~ar~ 妳唔好錦努氣~~~ 我都知尋晚妳好無引~~~ 妳乖呀! 唔好鬧我個朋友啦~~~ ar~ar~
喂~我邊有鬧佢ar 我係話我尋晚ga情況咋 又話我

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-5-6 01:18 PM 發表

喂~我邊有鬧佢ar 我係話我尋晚ga情況咋 又話我

發新話題