發新話題

【東區月賽】5月2日 (星期六) 4:00-8:00pm 灣仔駱克道

Good! 港島區,   我join!

日期  02-05-2009 (星期六) 設施  乒乓球檯 - 乒乓球檯﹝空調﹞﹝市區﹞ 場地  駱克道體育館 - 乒乓球 場地地址和電話號碼  香港灣仔軒尼詩道 225 號駱克道市政大廈十樓 (電話:28795521) 備註   收費總額  HK$ 42.00
時間 設施/ 球場編號 租訂編號 收費
18:00 - 19:00 設施/ 球場編號 3 978600108126  HK$ 21.00 (標準收費)  
19:00 - 20:00 設施/ 球場編號 3 978600108127  HK$ 21.00 (標準收費)  

book 埸ok
本帖最近評分記錄

貓兄~~我已book 5月2日 18:00-20:00(4號枱)
本帖最近評分記錄

pls help to book table#   
other we can't count u

Table#5 and Table#6   18:00-20:00pm, tks!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

i have booked 6-8 for table 6

I join,and I booked 6-8 table 5

18:00 - 19:00設施/ 球場編號 5 914000108298 HK$ 21.00 (標準收費)
19:00 - 20:00設施/ 球場編號 5 914000108299 HK$ 21.00 (標準收費)
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +20 Thank you 2009-5-3 01:31

【東區月賽】: 5月2日 (星期六) 4:00-8:00pm 灣仔駱克道

Jion the match.  Thanks.

我代"邪氣爸爸"(即係我老豆)報名

great. all tables booked, 到時自己簽埸
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

4-6, 6-8 book 唔到, 結果book 了一張8-9,table no.1 咁時間上就可以鬆動少少

引用:
原帖由 乒乓神童 於 2009-4-13 01:53 發表
十萬轉唔係唔打呀~我今次一定要同你打呀~~~
邊個話我唔打呀? 我只係代老豆報名, 父子兵上陣

可以幫我留位嗎?

I like to join.......

I like to join.......

引用:
原帖由 hfdjhskzrms 於 2009-4-13 16:52 發表
在冷暴力的范?中,被孤立与漠?往往最不能被女性接受。外企行政Iris??女性需要被??与相互建立的友?作?工作的信念,“比起男性,女性在工作上仍然需要更多的杭州店面?修精神寄托,同事?系融洽能?我更多工作的?力,相反 ...
What the XXXX ???

我報   兼埋同個 friend 報   2個位
即 lukpatrick2001 & David

報 2 個 位 (lukpatrick2001 and David )

報 2 個 位 (lukpatrick2001 and David )

JOIN PLS 我是唔是要訂20:00-21:00的其中一張

發新話題
最近訪問的版塊