38 12
發新話題

【大窩口球局】5月1日(星期五) 9-11

【大窩口球局】5月1日(星期五) 9-11

取消

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2009-4-24 00:01
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

你攪球局呀???

冇錯

so good.......不過我唔join la..........

死仔.玩野

hahaha....

你攪球局呀???

我都估到哩民黎完yoyo哥會黎~~
yoyo哥又做觀眾 ?

so good....咁都比你估錯...不過我唔join又吾睇 la..........太遠-0-

哈哈!
有人覆但個個都唔join!
o( ^ (00) ^ )o

大吉......今次我撐你...
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

有乜所謂~~~我都未Book場
先睇反應再Book

join pls

呢個可能係最多人打 "唔join" 的球局.............................

好可憐呀!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-24 10:19 發表
好可憐呀!
咁你又撐唔撐佢?

乒匯乒乓球會

咁你又撐唔撐佢? [/quote]

佢係我仇人!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-4-24 10:33 發表
咁你又撐唔撐佢?
佢係我仇人! [/quote]
我地大方d...
反正你去度都唔係同佢打架喇

乒匯乒乓球會

佢去到係打我

38 12
發新話題