發新話題

《第35屆皇城盃乒乓球比賽》2009年4月27日(星期一)8:00pm-11:00pm大埔富亨體育館

本主題被作者加入到個人文集中
ccccc..................

邊日比賽??

在4月27日(一)
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

可以pm我後,打給您呢!^^

8強至冠軍單淘汰also 3局2?  so danger wor....: P

我都想打既,不過全部都係屈機人士打,唔敢挑戰

亚荣 ,  改返个网名喇!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-24 01:31 發表

汝同 dicky 都 超屈機啦 , dicky 都 乙組
佢兩個....仲有大把野要學la..46兄得閒要過兩招俾佢地
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

我又想打,,,,,點樣可以打

回復 27# 的帖子

各位乒乓球好友,皇城比賽正選己滿了!

後備有位的,有興趣的可以pm留電話給我!

我會打給您們的,願主祝福大家!^^

阿們!

if u want to change name, pls PM your net name to me, i can help you to change
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

ccccccccccc.

《第35屆皇城盃乒乓球比賽》賽果

《第35屆皇城盃乒乓球比賽》賽果:

(金牌)乒乓小風,(銀牌)monkey,(銅牌)陳仔,(鐵牌)半邊人。

以上得獎球員有資格參加本年12月舉辦之《皇城盃乒乓球總决賽2009》。

恭喜恭喜!!

回復 3# 的帖子

可否放選拔賽到乒乓球比賽討論區!

謝謝您!

恭喜.....

發新話題