23 12
發新話題

Raymondsir

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

Raymondsir

吹水又得, 打波又得 ............. 勁 !
仲咁有心開咁多球局,
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我要活化HKTTF !!!!!!

遲下還會攪比賽呢! Do you remember??

Ray文Sir万歲!

希望多D人認識HKTTF!   希望多D人join HKTTF !!   

有 d 咁的會員, 我去(廣州)都去得安樂
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-21 16:38 發表
有 d 咁的會員, 我去(廣州)都去得安樂
你幾時回來呀????

未知 wor.....話唔定 3, 5, 7 年
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-21 16:40 發表
未知 wor.....話唔定 3, 5, 7 年
吹水..............原來你先至係高手!!

吾知點解比我既感覺系...好似老公要出差..老婆問佢幾時返黎xdd哈哈

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-21 16:42 發表
吾知點解比我既感覺系...好似老公要出差..老婆問佢幾時返黎xdd哈哈
好噁心.........!!!

哈哈哈..
老公:你有d咁既老婆..我去廣洲都去得安樂
老婆:你幾時返啊
老公:吾知啊..可能3.5.7年啦..你吾洗等我架啦

玩野.........!!

Y0Y0差唔多up得出o既就出字, 好健痰!

多數d戲都系咁既對白架嘛-0-

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-21 16:56 發表
多數d戲都系咁既對白架嘛-0-
你睇電視睇到上腦呀???

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-21 16:58 發表

你睇電視睇到上腦呀???
應該系你地睇電視睇到上腦xd

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-21 16:59 發表

應該系你地睇電視睇到上腦xd
I totally disagree.........!!

哈哈哈..你地睇得多電視先學埋佢地講野xdd

我都覺得幾似!
o( ^ (00) ^ )o

23 12
發新話題