發新話題

[兵工廠] 2009年四月內部賽 : 26/4【星期日】 九龍塘 / 歌街 (1-5PM)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
嘩!好少見咁爆... 無晒位添
有人甩底就加我上去啦唔該!

I want to join...
TABLE TENNIS, FOR ME, SHOULD BE A GAME FOR FUN AFTER ALL.

TABLE TENNIS IS A GAME FOR SHARING HAPPINESS. BY 科亞•霍士

I LOVE LUCKY BALL.

看來guest都應該無份打了.............

o華!爆到九彩..仲有無位ar?

Dear Gary, I cannot attend our internal match....cannot play tt 2 days in a row...I need to save my quota for the friendly match on saturday instead...please give my spot to other member...thanks....see you on saturday....

內部賽前預演

Sorry!!  我退出!!   

到時我會一早到達場地"觀戰"ar~ar~

我加加加  留個位給我qq

早啲到睇波先

由於本次參加的內部會員眾多,因此決定取消guest名額,多謝大家支持!!

很開心呢!

下次如果有會的話,我也想玩一玩呢!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

怎麼叫guest?
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

引用:
原帖由 廠長 於 2009-4-25 03:45 發表
由於本次參加的內部會員眾多,因此決定取消guest名額,多謝大家支持!!
咁爆!?...睇黎會有一場大廝殺..

引用:
原帖由 陳健榮 於 2009-4-25 10:03 發表
怎麼叫guest?
guest: 非乒工廠的會員
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 陳健榮 於 2009-4-25 10:03 發表
怎麼叫guest?
阿榮,

好久不見, 最近有參加比賽嗎?!

我和你是互相認識的? 你估我是誰?!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-4-25 03:45 發表
HI Gary , James 007 話嚟唔到但係你仲未更新邊個 waiting list 可以上喎.

我已退出! 請delete我的名字, 謝謝!!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-4-25 22:14 發表

HI Gary , James 007 話嚟唔到但係你仲未更新邊個 waiting list 可以上喎.
james 可來

早少少去有機會見到球星wo

發新話題