發新話題

[橫打] 嘉倫、亞庭直拍橫打的不同之處

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:33 移動

梗係阿庭好d 啦....
阿庭著重旋轉+位置, 打出來既球不易接, 稍一不慎...哈哈...領野啦
阿倫著重速度, 但準確度不好...易失分...
所以阿庭勝 ^^

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:29 發表

見到我 請我飲個 drink 就搖汝一命
又屈!!! 係都你請先

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-16 12:09 發表
How about 007, 46, 嘉倫 and 亞庭直拍橫打的不同之處 lei?

46 , 廠長, 不如我地攪個直板橫打大戰呀...^^

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-4-16 12:34 發表
剩係打直板橫打呀?

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-4-16 12:34 發表
Me and 46 join too...

007 長膠橫打 - 毛滴 (講完)

呢期topic 直板橫打嗎 ~~~ 廠長轉直板啦

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:35 發表

46 吾 sick 橫打架
但你識橫拖

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-4-16 12:37 發表
呢期topic 直板橫打嗎 ~~~ 廠長轉直板啦
咁順便轉左手

哈哈...

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-4-16 12:36 發表
007 長膠橫打 - 毛滴 (講完)
But Ka Lun's forehand is 毛滴 (講完)  

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:45 發表

我要 橫財
你要橫c街頭!!!!  (講笑)

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:45 發表

我要 橫財
Ng ho 橫 C ar....

引用:
原帖由 james007 於 2009-4-16 12:46 發表

But Ka Lun's forehand is 毛滴 (講完)  
james 發球都毛滴 ..又...(講完)

引用:
原帖由 廠長 於 2009-4-16 12:47 發表

james 發球都毛滴 ..又...(講完)
Captain Gary's serve off his eye glasses 都毛滴, 又又...(講完)

引用:
原帖由 james007 於 2009-4-16 12:51 發表

Captain Gary's serve off his eye glasses 都毛滴, 又又...(講完)
我贊你,你笑我ga... james....

發新話題