67 1234
發新話題

[橫打] 嘉倫、亞庭直拍橫打的不同之處

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:33 移動

嘉倫、亞庭直拍橫打的不同之處

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

邊個知呢 ?
香港乒乓網

用既反手膠唔同   (估的)
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

don't know woo...............

呀庭橫打側轉較重,呀lun以撞擊為主

咁姐系個個呀庭主要拉波既左邊?
但呀lun系主要拎黎抽波.?

引用:
原帖由 廠長 於 2009-4-16 12:15 發表
呀庭橫打側轉較重,呀lun以撞擊為主
咁GARY橫打呢....
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:18 發表

呀 get re 打橫黎串咀重 , 呀 46 以頂撞許為主
係呀!!! 就黎要出手打爆你個衰佬!!!

小心得罪 46 管理員, 隨時 ban 你 ip
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-4-16 12:22 發表
小心得罪 46 管理員, 隨時 ban 你 ip
隻手x天

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:25 發表

扑你 ..................... 牙框
好驚呀

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:27 發表

知驚喇咩 ....呵呵呵呵
見到你就知味道

香港乒乓網

67 1234
發新話題