63 1234
發新話題

恭喜y0yo_pang榮升為版主

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

恭喜y0yo_pang榮升為版主

恭喜y0yo_pang榮升為 " 香港乒乓球論壇 - 熱門話題" 版主!!

-0-哈哈哈
好無奈-0-

咁要擺圍酒喇!

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 11:50 發表
-0-哈哈哈
好無奈-0-
你唔聲唔聲做左版主la............

飛碟王幫我出錢..我book枱-0-

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-4-16 11:52 發表

你唔聲唔聲做左版主la............
初黎報道..廢事咁大事張揚啦-0-
比人話串-0-

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-4-16 11:51 發表
咁要擺圍酒喇!
仲要請大家食番餐勁la............

46兄都未請..幾時輪到我呢d晚輩呢xdd

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 11:58 發表
46兄都未請..幾時輪到我呢d晚輩呢xdd
46兄唔會介意的.............
本帖最近評分記錄
  • 44_66 +3 說得好 ^^ 2009-4-16 12:01

引用:
原帖由 44_66 於 2009-4-16 12:00 發表

yeah yeah
la.....連46兄都唔反對呀.............

-0-吾啦..老師教我地要尊師重道架嘛
我吾可以違犯我既原則既..都系等46兄請左先啦=)

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 12:08 發表
46兄............

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 12:08 發表
第1-他不是你的師父,暫不需使用這個詞語(尊師重道)  (46同007就要喇 )
原則係死既. . .人係生既  汁生喇. . .yoyo哥
本帖最近評分記錄
  • 44_66 +3 講得好, 有分加....哈哈 2009-4-16 12:14
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

多謝46哥加分
yoyo. .你"真係黑呀"

但系老師話教完我地之後要實習啊
我當左你做我師父架啦 師父大人
實習計分的啊..你都吾想你既好徒兒考試差的嘛xd

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-4-16 12:16 發表
但系老師話教完我地之後要實習啊
我當左你做我師父架啦 師父大人
實習計分的啊..你都吾想你既好徒兒考試差的嘛xd
實習應從正面去實習
你首先向你的老師 -尊師重道
然後向46的師父再向46 尊師重道

我宜家剩系得返46未尊師重道炸-0-

63 1234
發新話題